Dursun Yılmaz Adı Ceviz Ağacı ile Yaşatılacak - Son Dakika
Güncel

Dursun Yılmaz Adı Ceviz Ağacı ile Yaşatılacak

Dursun Yılmaz Adı Ceviz Ağacı ile Yaşatılacak

Sevgiyle ANIYORUZ Dursun Yılmaz ile bir çok projede birlikte çalışan Halit Özet'in girişimleriyle planlanan ve Duisburg Kalkındırma Dairesi EG-DU'nun da destekleriyle ceviz ağacı Dursun Yılmaz adına Dichterviertel'de bulunan bir bahçeye dikildi.

11.04.2014 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevgiyle ANIYORUZ

Dursun Yılmaz ile bir çok projede birlikte çalışan Halit Özet'in girişimleriyle planlanan ve Duisburg Kalkındırma Dairesi EG-DU'nun da destekleriyle ceviz ağacı Dursun Yılmaz adına Dichterviertel'de bulunan bir bahçeye dikildi. Törene Dursun Yılmaz'ın eşi Heidrun Oberlander Yılmaz, Duisburg Kalkındırma Dairesi EG-DU Müdürü Heiner Maschke ve Duisburg Uyum Meclisi Başkanı Şevket Avcı katıldı. Okul dolayısıyla Dursun Yılmaz'ın kızı Eda ile oğlu Melik babaları adına yapılan törene katılamadılar.

Dursun Yılmaz adının yaşatılması amacıyla dikilen ceviz ağacının hemen yanına, üzerinde Dursun Yılmaz'ı anlatan kısa bilgilerin bulunduğu bir levha da konuldu.

Törende Duisburg Kalkındırma Dairesi EG-DU Müdürü Heiner Maschke, 'Dursun Yılmaz'ın yakın dostları olarak çok özel bir gün için bir araya geldik. Hepiniz Dursun Yılmaz'ın ne kadar iyi bir insan olduğunu zaten biliyorsunuz. Sürekli pozitif ve işini ciddiye alan bir arkadaşımızdı. Bunun yanında da, çevresine sürekli güleryüz gösterirdi. Kendisini sevgiyle anıyoruz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dursun Yılmaz Adı Ceviz Ağacı ile Yaşatılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çankırı'da Ev Yangını: Ev Kullanılmaz Hale Geldi
    11:04 Çankırı'da Ev Yangını: Ev Kullanılmaz Hale Geldi

    Çankırı'nın Merkez ilçesine bağlı Handırı köyünde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda ev kullanılamaz hale gelirken, can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvancılara Hibrit Mısır Tohumu Hibe Ediyor
    11:03 Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvancılara Hibrit Mısır Tohumu Hibe Ediyor

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı bölgelerde üreticilerin girdi ve yem maliyetini azaltmak amacıyla yüksek verimli silajlık mısır tohumu hibesine başladı. Aksu, Serik ve Elmalı ilçelerinde 202 çiftçiye 5 ton hibrit tohum dağıtıldı.


Advertisement