Duş almak için girdiği banyoda sigara yaktı, doğal gazlı şofben patladı - Son Dakika
3. Sayfa

Duş almak için girdiği banyoda sigara yaktı, doğal gazlı şofben patladı

Adana'da bir kişi, banyoda sigara içmek için çakmak yakınca doğal gazlı şofben patladı. Şahıs yaralanırken, parçalanan pencere ve cam parçaları park halindeki bir otomobilin üzerine düştü. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda otomobilinde hasar oluşan vatandaş ise, "2 dakika ile kurtuldum" dedi.

03.03.2021 18:24  Güncelleme: 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın merkez Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi'nde bir apartmanın 10'uncu katındaki dairede saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda, banyoya giren E.E.A. iddiaya göre duş almadan önce sigara içmek için çakmağını yaktı. Bu sırada doğal gazlı şofben bir anda patladı. Patlamanın etkisiyle E.E.A. vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken, evdeki bazı pencere çerçeveleri ve cam parçaları patlayıp, düştü. Düşen parçalar, park halindeki bir otomobile zarar verdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine apartmana çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı E.E.A, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

OLAY KAMERALARA YANSIDI

Pencere çerçevesi ve cam parçalarının otomobilin üzerine düşme anı bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine anbean yansıdı.

"2 DAKİKA İLE KURTULDUM"

Otomobilin sahibi Ahmet Gürlek, "Apartmanın üçüncü katında oturuyorum. Daha eve çıkmadan otomobilimin üzerine pencere düştüğünü öğrendim. 2 dakika ile kurtuldum" dedi.

Duş almak için girdiği banyoda sigara yaktı, doğal gazlı şofben patladı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Duş almak için girdiği banyoda sigara yaktı, doğal gazlı şofben patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ŞOPEN: ŞOFBEN Mİ KALDI YA BU DEVİRDE KOMBİ YOKMU ? 0 0 Yanıtla

Advertisement