Düşen Asansörde Mahsur Kaldılar - Son Dakika
3.Sayfa

Düşen Asansörde Mahsur Kaldılar

Düşen Asansörde Mahsur Kaldılar

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde araç satış işlemleri için notere gitmek isteyen 3 kişi, bindikleri asansörün düşmesi sonucunda mahsur kaldı.

10.08.2018 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde araç satış işlemleri için notere gitmek isteyen 3 kişi, bindikleri asansörün düşmesi sonucunda mahsur kaldı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından asansörde mahsur kalan vatandaşlar, kurtarıldı. Olay, Kocaeli'nin Gebze ilçesi Hacı Halil Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bulunan bir iş merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre H.İ., Y.İ. ve ismi öğrenilemeyen bir vatandaş, iş merkezinin 2. katında bulunan Gebze 6. Noterlik'de araç satış işlemi gerçekleştirmek için binadaki asansörü kullanmak istedi. Vatandaşların bindikleri asansör, bir süre yukarı çıktıktan sonra bir anda aşağıya düştü. Düşen asansördeki 3 kişinin mahsur kaldığını gören binadaki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, asansörde mahsur kalan vatandaşları kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından itfaiye ekipleri, asansörün kapısını kırarak mahsur kalan vatandaşları kurtardı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan 3 kişinin sağlık ekiplerince ayakta yapılan sağlık kontrollerinde sağlık durumlarının iyi olduğu belirlendi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

(Hakan Öztürk/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Düşen Asansörde Mahsur Kaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi
    19:03 Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerindeki Olaylar İçin Müfettiş Görevlendirildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin ve Diyarbakır Belediye Meclislerinin açılışında yaşanan olaylara ilişkin mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini açıkladı. Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İstiklal Marşı'nın okunmadığı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Türk bayrağının kaldırıldığı iddiaları üzerine müfettişler görevlendirildi. Diyarbakır Belediyesi'nin Türk bayrağını kaldırması sosyal medyada büyük tepki çekti.

  • Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı
    18:57 Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru Semih Çakıllı, Piyale Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kazada ağır yaralanan Çakıllı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve zabıta meslektaşları katıldı.

  • Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı
    18:28 Mersin Çamlıyayla'da kaçak kazı yapan 2 kişi gözaltına alındı

    Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde, izinsiz kazı yapıldığı tespit edildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgeye yönlendirilerek 2 kişiyi suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarmaya teslim edildi.

  • Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü
    18:21 Oğlunun telefonundan mesaj atıp kapıyı açtırdığı boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

    Ankara'da 36 yaşındaki bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşi Yonca Kazan Coşkun'a oğlunun telefonundan "Anne çok hastayım, okulun bahçesinde seni bekliyorum" mesajı gönderdi. Oğlunun yanına gitmek üzere kapıyı açan Yonca Kazan Coşkun, bu sırada içeri giren boşanma aşamasındaki eşi tarafından önce tecavüze uğradı, daha sonra da bıçaklanarak öldürüldü.


Advertisement