Düşen yıldırım ormanı yaktı - Son Dakika
3.Sayfa

Düşen yıldırım ormanı yaktı

Düşen yıldırım ormanı yaktı

İzmir'in Gaziemir ilçesinde sağanak yağışla birlikte düşen yıldırım ormanlık alanda yangın çıkardı.

11.06.2019 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Gaziemir ilçesinde sağanak yağışla birlikte düşen yıldırım ormanlık alanda yangın çıkardı.

Gaziemir ilçesinde, sağanak yağış etkili oldu. Sağanakla birlikte, Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi otoparkının yanındaki ormanlık alana yıldırım düştü. Yıldırımın düşmesiyle alanda yangın çıktı. Ormanlık alandan yükselen alevleri gören vatandaşlar, hemen durumu durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede zamanında müdahaleyle kontrol altına aldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Düşen yıldırım ormanı yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya'da Kontrolden Çıkan Otomobilin Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı
    11:27 Konya'da Kontrolden Çıkan Otomobilin Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralandı

    Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobilin demir çitlere çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, sağlık ekipleri tarafından Kulu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Trabzon'un Of ilçesinde silahlı saldırı: 3 yaralı
    11:27 Trabzon'un Of ilçesinde silahlı saldırı: 3 yaralı

    Trabzon'un Of ilçesinin Sulaklı Mahallesi'nde bir araçtan inen kişiler tarafından silahla ateş açıldı. E.H., M.A.Ş. ve Ş.Ö. isimli üç kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Of Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Şüphelilerden biri yakalanırken, diğer iki şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • Beylikdüzü'nde Motosiklet Hırsızı Ayağı Alçılı Yakalandı
    11:24 Beylikdüzü'nde Motosiklet Hırsızı Ayağı Alçılı Yakalandı

    Beylikdüzü'nde bir motosikletin çalındığı ihbarı üzerine polis, güvenlik kamerası görüntülerinden ayağı alçılı hırsızı tespit etti ve yakaladı. Şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • İstanbul'da markete giden kişinin otomobili gasbedildi, 2 şüpheli gözaltına alındı
    11:24 İstanbul'da markete giden kişinin otomobili gasbedildi, 2 şüpheli gözaltına alındı

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Beylikdüzü'nde bir kişinin markete gitmek için park ettiği otomobili gasbettikleri iddia edilen 2 şüpheliyi yakaladı. Şüpheliler, araç sürücüsünün kız arkadaşını yolda indirdikten sonra otomobille kaçmıştı.

  • Kağıthane'de Otomobil Bariyerleri Aşarak Elektrik Direğine Çarptı: 1 Ölü
    11:21 Kağıthane'de Otomobil Bariyerleri Aşarak Elektrik Direğine Çarptı: 1 Ölü

    Kağıthane'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bariyerleri aşarak elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Nurşah Kılınç hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Nurşah Kılınç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diş teknisyeni olan Kılınç için cenaze töreni düzenlendi ve son yolculuğuna uğurlandı.

  • Bilecik'te Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Vatandaşları Dolandırıcılığa Karşı Uyarıyor
    11:16 Bilecik'te Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Vatandaşları Dolandırıcılığa Karşı Uyarıyor

    Bilecik'te Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların yanında dolandırıcılığa karşı uyarmaya devam ediyor. Beşiktaş Mahallesi Pazar alanı, 4 adet işyeri ve bir kıraathaneyi ziyaret ederek 62 vatandaşı 'Dolandırıcılık ve İletişim Yoluyla Dolandırıcılık' konusunda bilgilendirdi.

  • Bilecik'te 2 yıl hapis cezası ile aranan zehir taciri tutuklandı
    11:16 Bilecik'te 2 yıl hapis cezası ile aranan zehir taciri tutuklandı

    Bilecik Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 'Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak' suçundan 2 yıl hapis cezasıyla aranan bir şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheli şahıs, adli makamlarca Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi.

  • Mardin'in Artuklu ilçesinde silahlı ve bıçaklı kavgaya karışan 2 şahıs tutuklandı
    11:16 Mardin'in Artuklu ilçesinde silahlı ve bıçaklı kavgaya karışan 2 şahıs tutuklandı

    Mardin'in Artuklu ilçesinde aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan sözlü tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Olaya karışan 4 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramada ise 1 adet tabanca, 1 adet şarjör, 5 adet mermi ve 1 satır ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslardan F.A. ve H.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Bilecik'in Bozüyük ilçesinde aranan şüpheli tutuklandı
    11:15 Bilecik'in Bozüyük ilçesinde aranan şüpheli tutuklandı

    Bozüyük İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından aranan bir şüpheli, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı. Şüpheli, 3 yıl 9 ay hapis cezasıyla aranıyordu ve Bilecik M tipi Kapalı Cezaevi'ne teslim edildi.

  • Bilecik'te Kaçak Göç Operasyonu: 6 Şahıs Yakalandı
    11:15 Bilecik'te Kaçak Göç Operasyonu: 6 Şahıs Yakalandı

    Bilecik Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, yurda kaçak yollardan giren ve vize süresini ihlal eden 6 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar sınır dışı edilmek üzere Bursa Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

  • Kars'ta Asayiş Uygulamaları Memnuniyetle Karşılanıyor
    11:09 Kars'ta Asayiş Uygulamaları Memnuniyetle Karşılanıyor

    Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan asayiş ve güvenlik uygulamalarında, 129 bin 98 vatandaşın GBT sorgulaması yapıldı. 48 bin 720 araç kontrol edildi. 430 umuma açık yer denetlendi. Uygulamalar sonucunda 57 kişi yakalanarak gözaltına alındı ve 35'i tutuklandı. Ayrıca uyuşturucu tacirleri ve kaçakçılara yönelik yapılan operasyonlarda, çeşitli miktarda uyuşturucu madde, kaçak tütün, silah, para ve altın ele geçirildi. Kars İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması adına bu tür denetim, uygulama ve operasyonlara devam edeceğini açıkladı.

  • Adıyaman'ın Besni ilçesinde hafif ticari araç takla attı: 7 yaralı
    10:56 Adıyaman'ın Besni ilçesinde hafif ticari araç takla attı: 7 yaralı

    Besni'de yapımı süren kalıcı konutlarda çalışan işçileri taşıyan hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada 7 kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Advertisement