Dusko Tosic'te Sıfır Risk - Son Dakika
Spor

Dusko Tosic'te Sıfır Risk

Dusko Tosic\'te Sıfır Risk

Beşiktaş, Kayserispor maçı öncesi Türkiye Futbol Federasyonu’na yazılı başvuru yaparak görüş ve onay aldı. TFF, Disiplin Talimatı’nın 92. maddesinin 12. fıkrasına göre kupa maçında cezasını çeken Sırp futbolcunun forma giyebileceğini aktardı.

09.05.2018 02:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü'nün Dusko Tosic'i Kayserispor maçında oynatabilmek için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan özel olarak görüş ve onay aldığı öğrenildi.

Geçen haftaki Galatasaray derbisinin 65. dakikasında kırmızı kart gören Tosic'in, bir maçlık cezasını 3 Mayıs tarihinde oynanması gereken ancak Beşiktaş takımı sahaya çıkmadığı için Fenenerbahçe'nin hükmen galibiyetiyle sonuçlanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında çektiği ifade edildi.

Futbol Disiplin Talimatı'nın, "İnfazın özel hükümleri" başlıklı 92. maddesinin 12. fıkrasında yer alan, "Müsabakadan men cezasının infazında, ligden çekilen veya ligden çıkarılan kulüplerin müsabakaları hariç, tamamlanamayan veya hükümle karar verilmiş müsabakalar da dikkate alınır" hükmüne göre Dusko Tosic'in Kayserispor maçı kadrosunda yer aldığı bildirildi.

Beşiktaş'ın Kayserispor maçı öncesi herhangi bir riske girmemek için Türkiye Futbol Federasyonu'na yazılı olarak başvuru yaptığı, federasyonun da talimatın 92. maddesinin ilgili fıkrasına göre Sırp futbolcunun cezasının infaz edildiğine dair siyah-beyazlılara onay verdiği kaydedildi.

Kayserispor maçının 61. dakikasında ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kalan Tosic, Beşiktaş'ın pazar günü Osmanlıspor'la deplasmanda oynayacağı maçta cezalı duruma düşmüştü. Üst üste lig maçında kırmızı kart gören tecrübeli futbolcu son hafta Sivasspor'a karşı takımdaki yerini alabilecek.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Dusko Tosic'te Sıfır Risk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement