Almanya, İstanbul'dan Gelen Yolcuları Polis Köpekleriyle Taciz Etti! - Son Dakika
Güncel

Almanya, İstanbul'dan Gelen Yolcuları Polis Köpekleriyle Taciz Etti!

Daha önce Almanya'nın Münih Havalimanında yaşanan skandal bu kez Düsseldorf Havalimanında yaşandı. İstanbul'dan gelen yolcular, x-ray girişinde polis köpekleriyle taciz edildi.

16.12.2017 22:33  Güncelleme: 00:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın Düsseldorf Havalimanında İstanbul'dan gelen yolcuların valizleri ve üzerleri polis köpekleriyle arandı.

POLİS KÖPEKLERİYLE ARAMA YOLCULARI RAHATSIZ ETTİ

Bir yolcunun cep telefonuyla kaydettiği görüntülere göre, Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle İstanbul'dan Düsseldorf'a gelen yolcuların valizleri polis köpeklerine koklatılıyor ve bazı yolcular bu durumdan rahatsız oluyor.

AK PARTİ'Lİ VEKİL SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, sosyal medya hesabında bu görüntüleri paylaşarak polisin bu uygulamasına tepki gösterdi.

Yeneroğlu, Twitter'daki paylaşımında, "Ne konuklar, ne de vatandaşlar köpeklerle karşılanır! Bu zorbalık Almanya için utançtır ve hemen sonlandırılması gerekir! Türk-Alman ilişkileri bu anlayışla normale dönmez! Bu tutumlar hiçbir zaman güvenlik sağlamayacağı gibi güvensizliği de artırır." değerlendirmesinde bulundu.

DAHA ÖNCE MÜNİH HAVALİMANINDA YAŞANMIŞTI

Daha önce de benzer bir olay Münih Havaalanında yaşanmış, Türkiye'den gelen yolcular polis köpekleriyle aranmıştı. Kısa süre sonra Türkiye, Almanya'dan gelen yolcuları da köpekle arayarak karşılık vermişti.

Almanya, İstanbul\'dan Gelen Yolcuları Polis Köpekleriyle Taciz Etti!
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Almanya, İstanbul'dan Gelen Yolcuları Polis Köpekleriyle Taciz Etti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement