Düşük Yaptığı İddia Edilen Sinem Kobal Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Düşük Yaptığı İddia Edilen Sinem Kobal Kimdir?

Düşük Yaptığı İddia Edilen Sinem Kobal Kimdir?

Hamile olduğu ve yaklaşık 3 hafta önce bebeğini düşürdüğü öne sürülen ancak haberlerin asılsız olduğunu belirten Sinem Kobal kimdir?

01.08.2018 14:29  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORU HİÇ BIRAKMADI

Oyuncu , 14 Ağustos 1987 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Okul öncesi bale eğitimi aldı. ''Kerem'' adında bir erkek kardeşi olan Kobal'ın babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Liseyi İstek Vakfı Özel Acıbadem'de okudu ve lisans eğitimini de Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Bölümü'nde tamamladı. Güzel oyuncu eğitim hayatı boyunca basketbol, voleybol ve step sporlarıyla ilgilendi. Oyunculuk kariyeriyle beraber de aikido sporu yapmaya başladı.

Düşük Yaptığı İddia Edilen Sinem Kobal Kimdir?

''EN SEVİLEN TÜRK KADIN OYUNCU''

Uzun bir süre futbolcu Arda Turan ile olan ilişkisiyle konuşulan Kobal, oyunculuk kariyerine Dormen Tiyatrosu'nda başladı ve 13 yaşında ise ''Dadı'' dizisi kadrosuna katıldı. Ardından ''Selena'' diziyle de yıldızı parladı. Bu dizideki performansıyla Jetix Çocuk Ödülleri'nde ''En Sevilen Türk Kadın Oyuncu'' ödülünü aldı.

Düşük Yaptığı İddia Edilen Sinem Kobal Kimdir?
Düşük Yaptığı İddia Edilen Sinem Kobal Kimdir?

''SELENA'' DİZİSİ POPÜLERLİĞİNİ ARTTIRDI

Başarılı oyuncu, tiyatro çalışmalarına hız kesmeden devam etti. 2003 yılında ''Hürrem Sultan'', 2004 yılında ''Lise Defteri'' dizilerinde rol aldı. Sinem Kobal, 2004 yılında vizyona giren ''Okul'' adındaki gençlik-gerilim filmiyle de ilk sinema denemesini yaptı. 2006 yılında, ikinci sinema filmi olan ''Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu''nda yer aldı. 2008 yılında ''Ayakta Kal'', 2009 yılında ise ''Romantik Komedi'', genç oyuncunun beyazperdede yer aldığı diğer yapımlar oldu. 2010 yılında ''Küçük Sırlar'' dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkan Kobal, 2013 yılında ''Romantik Komedi 2'' filminde yer aldı. Son olarak 2017'de ''Yüz Yüze'' dizisinin başrol oyuncusu oldu.

Düşük Yaptığı İddia Edilen Sinem Kobal Kimdir?

KENAN İMİRZALIOĞLU İLE EVLENDİ

Futbolcu Arda Turan ile yaşadığı uzun ilişkinin ansızın sonlanmasıyla sevenlerini şaşkınlığa uğratan güzel oyuncu Sinem Kobal, kendisi gibi oyuncu ile 14 Mayıs 2016 yılında Balıkesir'in Ayvalık Cunda Adası'nda iki gün süren düğünle dünya evine girdi.

Son Dakika Güncel Düşük Yaptığı İddia Edilen Sinem Kobal Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement