Duvara çarpan otomobilin kaza anı araç kamerasına yansıdı - Son Dakika
3.Sayfa

Duvara çarpan otomobilin kaza anı araç kamerasına yansıdı

Konya'da alkollü sürücünün kullandığı otomobil demir yolu hattının duvarına çarparak dururken, kazada devrilmeyen trafik lambası bir yayayı aracın altında kalmaktan kurtardı.

20.07.2019 17:47  Güncelleme: 18:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da alkollü sürücünün kullandığı otomobil demir yolu hattının duvarına çarparak dururken kazada devrilmeyen trafik lambası bir yayayı aracın altında kalmaktan kurtardı.

Kazada A.Ç. idaresindeki 42 PM 845 plakalı otomobil, Demiryolu Caddesi'nde seyir halindeyken süratli bir şekilde kontrolden çıkarak yol kenarındaki döküm dubalara, ardından da Yüksek Hızlı Tren hattının duvarına çarparak durdu. Kazayı trafikte bulunan başka bir aracın araç kamerası saniye saniye kaydetti.

DEVRİLMEYEN TRAFİK LAMBASI HAYAT KURTARDI

Görüntülerde, A.Ç.'nin kullandığı otomobilin önündeki aracı solladığı, ardından da kontrolden çıkarak duvara çarpması görülüyor. Kaza sırasında yaya geçidinde yolun karşısına geçmek için trafik lambasının yanında bekleyen bir vatandaş ise trafik lambasının devrilmemesiyle birlikte aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaza sonrası polis ekiplerinin yaptığı alkol muayenesinde sürücünün 1.72 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Duvara çarpan otomobilin kaza anı araç kamerasına yansıdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Duvara çarpan otomobilin kaza anı araç kamerasına yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Musta: Konyalı ise bırakın gebersin gitsin. 0 1 Yanıtla
  • Paşalı: Biz hangi ara insanlığımızı kaybettik adam kaza yapıyor arkadaki araç yardım için durmayıp gidiyor çok yazık çookk 0 0 Yanıtla men dakka dukka: içip içip direksiyona geçene , böylesine yardım mı edecen 2 0

Advertisement