Duvarın Altına Kalan Belediye İşçisi Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Duvarın Altına Kalan Belediye İşçisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Duvarın Altına Kalan Belediye İşçisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Aydın’ın Didim ilçesinde kaçak yapıların yıkımı esnasında üzerine beton duvarın düşmesi sonucu yaşamını yitiren belediye işçisi Levent Bakay, belediyede düzenlenen törenin ardından Akköy’de son yolculuğuna uğurlandı.

06.03.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim ilçesinde kaçak yapıların yıkımı esnasında üzerine beton duvarın düşmesi sonucu yaşamını yitiren belediye işçisi Levent Bakay, belediyede düzenlenen törenin ardından Akköy'de son yolculuğuna uğurlandı.

Altınkum Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda kayatını kaybeden belediye işçisi Levent Bakay (37) için ilk tören Didim Belediye binası önünde düzenlendi. Törene Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Garnizon Komutanı M. Alper Köseoğlu, Bakay'ın ailesi ve yakınları, Belediye Başkan yardımcıları, Birim Amirleri, mesai arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Didim İlçe Müftüsü Mikail Polat'ın dua etmesinin ardından Bakay için Belediye önünde helallik istendi.

"EVİNDEN GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI"

Ardından Bakay'ın tabutu gözyaşları içerisinde Akköy'e götürüldü Vefat eden belediye işçisinin naaşı, Akköy'de ilk olarak evine götürüldü. Ağıtların ve gözyaşları içerisinde evine getirilen Bakay'ın tabutu başında dualar edilirken, Bakay'ın eşi, Annesi, Babası ve yakınları gözyaşları içerisinde Bakay'ı dualarla uğurladı. Bakay'ın eşi sık sık fenalaşırken, 112 Acil Servis ekipleri ise eşine müdahalede bulundu.

Bakay'ın naaşı daha sonra Akköy Camiine getirildi. Cuma namazına müteakip kılınan Cenaze namazında Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Garnizon Komutanı M. Alper Köseoğlu, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim İlçe Emniyet Müdürü Gürhan Aytekin, Bakay'ın ailesi ve yakınları, Belediye Başkan yardımcıları, Birim Amirleri, mesai arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Mikail Polat'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Levent Bakay için helallik istendi. Bakay daha sonra dualar eşliğinde Akköy mezarlığında gözyaşları arasında defnedildi. Didim Belediyesinde Demirci olarak çalışan 37 yaşındaki Bakay'ın evli 3 çocuğu olduğu öğrenilirken, yaklaşık 1 ay önce üçüncü çocuğunun dünyaya geldiği öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Duvarın Altına Kalan Belediye İşçisi Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement