Duygun Yarsuvat: Emre, Inter'e Balıkçıda İmza Attı - Son Dakika
Spor

Duygun Yarsuvat: Emre, Inter'e Balıkçıda İmza Attı

Duygun Yarsuvat: Emre, Inter\'e Balıkçıda İmza Attı

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Emre Belözoğlu'nun sarı-kırmızılı takımda oynadığı dönemde Inter'e balıkçıda imza attığını söyledi.

11.05.2015 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Sabah gazetesine açıklamalarda bulundu. Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun Inter'e balıkçıda imza attığını söylerken, "Galatasaray taraftarının Kadıköy'de maç izlemesini istiyorum." dedi.

"ARTIK RENKLERİ BİLE KALDIRAMIYORLAR"

"Artık renkleri bile kaldıramıyorlar" diyen Yarsuvat, "Kadıköy'de G.Saraylı taraftarların maç izlemesini istiyorum. F.Bahçe varsa G.Saray, G.Saray varsa F.Bahçe var... Rekabet öyle bir boyuta gelmiş ki artık renkleri bile kaldıramıyoruz. Ben de derneğe falan giderken üzerime bakıyorum, lacivert bir şey var mı diye... Ben 'Bunlarla spor yapılmaz, vuralım kıralım' mı demeliyim? Bu tip söylemler yerinde mi? Hepimiz belli seviyeye gelmiş, bir statüsü olan insanlarız. Buna uygun davranmak zorundayız." dedi.

"EMRE İNTER'E BALIKÇIDA İMZA ATMIŞTI"

Fenerbahçeli Emre hakkında yıllar sonra bir itirafta bulunan Galatasaray Başkanı, "Biz Emre Belözoğlu'nu bebekken aldık, futbolcu yaptık. Trafik kazasına karıştığında avukatlığını yaptım. Lucescu ona 'Her oyuncu bir gün İtalya'da oynamalı' dedi. Emre de 'Ben de oynamak istiyorum. Ama kulübüme de kazandırarak gitmek isterim. Galatasaray için her şeyi yaparım' cevabını verdi. Ama sonradan öğrendik ki daha devre arasında bir balıkçıda İnter'e imzalamış. Aldığı nakit parayla da babasına o dönem otomobil galerisi açmış. O sezon zaten şampiyonluğu kaybettik." ifadelerini kullandı.

ÇAĞIRIP "SEN NASIL AVUKAT OLMUŞSUN" DEDİM

Aziz Yıldırım'la birlikte bir etkinliğe katılamamasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Yarsuvat, "Aziz Yıldırım, Fikret Orman büyük kulüp başkanı, onlarla neden panele katılmayayım? Ama Emre (Kapukaya) diye bir adam öyle tweetler atmış ki... Çağırdım, geldi. Utandı ve ağzını açamadı. 'Sen nasıl avukat olmuşsun, ne kadar iğrenç laflar bunlar. Bu iş bitmiştir' dedim. 11 yaşında Galatasaray Lisesi'ne girip yatılı okudum. Arkadaşlarımız ailemiz oldu. Aşık olduğumuzda, sınıfta kaldığımızda arkadaşlarımız bizim yanımızdaydı. Bu 'derin' değil bir arada olmak, dayanışma..." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Duygun Yarsuvat: Emre, Inter'e Balıkçıda İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • h.k.trabzon: kebapçıda da futbolu bırakır. 15 1 Yanıtla
  • B.yB : Emre'de karekter sorunu var o ensonda dilencilik yapacak TT ARENA STATIN ONÜNDE 9 3 Yanıtla
  • harbi fenerli: Başkanım sen gerçekleri görüyonda taraftarın güneşe bakıyor 7 2 Yanıtla
  • Olgun 55: Sivas maçında fener golü yeyıp arkaya düşünce beni cikarın diye yalvaran Emre macı nasıl bitirdi anlayamadım 0 2 Yanıtla
  • .: kokoreççidemi atsaydı nolmuş çokmu enteresan illah masadamı atsın turşucuda olamazmı 0 0 Yanıtla
  • kurt mamo: serefsiz ayle terbiyesi bu dur ihanet 0 0 Yanıtla

Advertisement