Düzce'de Cinayet Zanlısından Zehir Tacirine Kadar 10 Kişi Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Düzce'de Cinayet Zanlısından Zehir Tacirine Kadar 10 Kişi Yakalandı

Düzce'de cinayet zanlısından zehir tacirine kadar 10 kişi yakalandıDÜZCE - Düzce Emniyet Müdürlüğü tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak Türkiye genelinde yapılan eşzamanlı uygulamada 10 aranan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

13.10.2018 20:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de cinayet zanlısından zehir tacirine kadar 10 kişi yakalandı

DÜZCE - Düzce Emniyet Müdürlüğü tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik olarak Türkiye genelinde yapılan eşzamanlı uygulamada 10 aranan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Cuma günü gün boyunca Türkiye ile eşzamanlı olarak yapılan uygulama sonucunda daha önceden kesinleşmiş cezaları olan ve aranması bulunan 10 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar arasında adam öldürmeye tam teşebbüsten uyuşturucu satmak suçuyla cezası kesinleşene kadar birçok kişinin olması dikkat çekti. Yakalanan 10 kişiden M.Y. isimli şahsın 'Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık' suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası, A.L.Ş. isimli şahsın 'Karşılıksız Yararlanma', '5809 Sayılı Yasaya Muhalefet' ve 5 tane 'Özel Belgede Sahtecilik' suçlarından, E.H. isimli şahsın 'Alacaklıyı Zarara Uğratmak İçin Mevcudu Eksiltmek' suçundan 1 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 6000 TL para cezası bulunan, S.Y. isimli şahsın 'Konut Dokunulmazlığını İhmal Etme', 'Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak' suçlarından toplamda 6 yıl 9 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası, E.D.'nin 'Birden Fazla Kişi Tarafından Gece Vakti Birlikte Yağma' suçundan toplamda 5 yıl 6 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası, B.K. isimli şahsın 'Yağma' suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası, E.H.Ç. isimli şahsın 'Kasten Öldürme' suçundan 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası, A.Y. isimli şahsın 'Bilişim Sistemlerini veya Kredi Kurumlarını Araç Olarak Kullanmak Suretiyle Dolandırıcılık' suçundan 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 7100 TL para cezası, N.E. isimli şahsın 'Görevi Yaptırmamak İçin Direnme' suçundan 5 ay kesinleşmiş hapis cezası ile İ.G. isimli şahsın 'Cebir, Tehdit ve Hile Kullanılarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma' suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası aldığı belirlendi.

Ayrıca, araması bulunan S.G. isimli şahsın evinde yapılan aramada S.G.'yi evde bulamayan ekipler, gardırobun içinde sakladığı pompalı tüfek ele geçirdiler. Tüfeğe el koyan ekipler incelenmesinin yapılması için Osman Çatana Polis Merkezine teslim ederken, şahsın yakalanması içinde çalışmalar devam ettiği öğrenildi.

Yakalanan şahıslar, emniyete götürülmesinin ardından Çilimli Cezaevine teslim edildi.

Düzce\'de Cinayet Zanlısından Zehir Tacirine Kadar 10 Kişi Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Düzce'de Cinayet Zanlısından Zehir Tacirine Kadar 10 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı
    22:39 Antalya'da Minibüsle İki Kişinin Üzerine Sürülen Şüpheli Yakalandı

    Antalya'nın Kepez ilçesinde bir iş yerinde çıkan tartışma sonucu, iş yeri sahibinin oğlu olan şüpheli, minibüsle yol kenarında bekleyen 2 kişinin üzerine sürdü. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, diğer kişi yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • Zeytinburnu'nda motosiklet hırsızlığı kamerada
    22:35 Zeytinburnu'nda motosiklet hırsızlığı kamerada

    İstanbul Zeytinburnu'nda maskeli 2 hırsız, park halinde bulunan motosikleti çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, 13 Nisan'da Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi Modabağ Sokak'ta meydana geldi. İddialara göre, otomobille sokağa gelen maskeli 2 kişi, Emre Ceylan'a ait olan 34 HTH 390 plakalı motosikleti iterek götürdü. Sabah uyandığında motorunun yerinde olmadığını gören Ceylan, güvenlik kamerasından çalındığını anlayınca polis ekiplerine ihbarda bulundu. Polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

  • Karabük'te alevlere teslim olan müstakil ev tamamen yandı
    22:33 Karabük'te alevlere teslim olan müstakil ev tamamen yandı

    Karabük'ün Eskipazar ilçesinde, Hanköy'de Ramazan Yazıcı'ya ait müstakil evde çıkan yangın sonucunda ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Jandarma ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

  • Manisa Sarıgöl'de Trafik Kazası: 1 Yaralı
    22:14 Manisa Sarıgöl'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

    Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile araç çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Büyükçekmece'de Otomobil Gölde Uçtu, Sürücü Hayatını Kaybetti
    22:11 Büyükçekmece'de Otomobil Gölde Uçtu, Sürücü Hayatını Kaybetti

    Büyükçekmece'de seyir halindeki bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu göle uçtu. Kazada ağır yaralanan sürücü, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen ekipler, gölde ve araçta başka birinin olup olmadığını kontrol etmek için arama çalışması yaptı. Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Konya'da Otomobil Kanala Düştü, Sürücü Hayatını Kaybetti
    22:11 Konya'da Otomobil Kanala Düştü, Sürücü Hayatını Kaybetti

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kanala düştü ve sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşar Konur (79) idaresindeki otomobil, yoldan çıkarak önce durağa çarptı ve ardından kanala düştü. Olay yerine sağlık, trafik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • İskenderun'da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli gözaltına alındı
    21:48 İskenderun'da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli gözaltına alındı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon sonucunda 10 kilo 764 gram esrar, 39 gram sentetik uyuşturucu, 2 bin 870 uyuşturucu hap, 100 fişek, bir tüfek ve 250 bin lira ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement