Düzce'de Elektrik Kesintisi Olacak - Son Dakika
Yerel

Düzce'de Elektrik Kesintisi Olacak

Düzce\'de Elektrik Kesintisi Olacak

Düzce'de tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı semtlerde 4-6 Ekim tarihlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

03.10.2013 13:38  Güncelleme: 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı semtlerde 4-6 Ekim tarihlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ'den (SEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, 04 Ekim Cuma günü, 09.00-15.00 saatlerinde Konuralp Macır Akyazı Köyü, 05.00-07.00 saatlerinde Akçakoca Ayazlı Mahallesi Ereğli Caddesi Endüstri Meslek Lisesi civarı, 09.00-10.00 saatlerinde Tokuşlar Mahallesi Yığılca yolu üzeri su deposu mevkisi, 10.00-17.00 saatlerinde Çakırlar Mahallesi Yığılca yolu üzeri,  09.00-11.00 saatlerinde Konuralp Şehit Bayram Mahallesi, Orhangazi Jandarma civarı, Şehit Murat Demir Mahallesi Hacı alibeyler Mahallesi mevkisi, Beçi Yörükler Mahallesi ile bu bölgede bulunan Ülker, Kredi Yurtlar Kurumu, Düzce Üniversitesine ait su pompasına ait özel trafolarda kesinti uygulamasına gidilecek.

Aynı gün, 09.00-09.30 ile 10.30-11.00 saatleri arasında Çilimli Söğütlü, Sarımeşe, Yeni Vakıf, Çalılık, Kiraztarla, Kuşoğlu, İshaklar, Esenli, Kafyayla, Hızardere, Bıçkı Başı Konuralp'e bağlı Düverdüzü, Yaka Mahallesi, Yaka Mahallesi Kanal yolu mevkisi, Aynalı Köyü tamamı, Kaymakçı Köyü tamamı ile bu bölgede bulunan Realkom, Delta Gıda, Ortun Gıda, Arkın Metal, H. Kızılcıoğlu Reform Döküm, Özcan Orman Ürünleri, Doruk Ağaç, Oyak Beton, Peker Panda Aliminyum, Çişe Giyim, M. Keskin. B. Tavukçuluk, 09.00-11.00 saatlerinde Çilimli Söğütlü Köyü kesintiden etkilenecek.

05 Ekim Cumartesi günü, 09.00-18.00 saatlerinde Yığılca Güney Köyü Cami, Sanayi Sitesi civarı, 05.00-07.00 saatlerinde Akçakoca Osmaniye Mahallesi Mehmet Akif köşk civarı, Şehir Stadı mevkisi, 09.00-11.00 saatlerinde Konuralp Düzköyü tamamı,Osmanca Köyü, Boğaziçi Yeşilköy, Yazlık, Şekerpınar, Kabalak, Yayla, Dokuzpınar tamamı, 09.00-12.00 saatlerinde Çavuşlar Köyü ile Coşkuner Fındığ'a ait özel trafo elektrik alamayacak.

0 6 Ekim Pazar günü 08.00-09.00 saatlerinde İstilli Yamaklar Mahallesi, Yeni Taş Köprü Köyü tamamı, Bahçeköy, Paşakonağı ile bu bölgede bulunan Et Kombinası, Belediye Atık Su, Yeni Taş Köprü Su Pompası, Kılıçlar Tavuk, Alliance, Spa Kozmetik, İizzet Günal, Can Atığa ait özel trafolar, 08.30-09.15 ile 10.30-11.00 saatleri arasında Kaynaşlı ilçe merkezinin tamamı ile Akabe, Maybe Tekstil ve Avea'ya ait özel trafolar, 08.30-11.00 saatlerinde Kaynaşlı Karaçalı Mahallesi TOKİ İstikameti, Toki Konutları ile Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğüne ait özel trafolarda elektrik kesintisi uygulanacak.

Aynı gün, 06.00-15.00 saatlerinde Konuralp merkez ve Köylerin tamamı ile bu bölgede bulunan özel trafolar, Standart Profil, Divapan, Stil Çizgi, Delta Tuğla, Ağaçsan, Türkcell, Tokuşlar Tw'ye ait özel trafolar, Standart Profil -1, H. Ocak, Konuralp Belediye İçme Suyu, Köy Hizmetleri, Limak İnşaat, Belediye Asfalt'a ait özel trafolar, Boğaziçi merkez ve Köylerin tamamı ile bu bölgede bulunan özel trafolar, Yığılca Merkez ve köyleri tamamı ile bu bölgede bulunan özel trafolar, Çilimli Merkez ve köyleri tamamı ile bu bölgede bulunan özel trafolar, Cumayeri Merkez ve Köyleri tamamı ile bu bölgede bulunan özel trafolar, Gümüşova Merkez ve Köyleri tamamı ile bu bölgede bulunan özel trafolar, Gölyaka Merkez ve Köylerin tamamı ile bu bölgede bulunan özel trafolar, Tokuşlar Mahallesi, Çakırlar Mahallesi ile bu bölgede bulunan Alkan Mobilya, Aydın Tavukçuluğa ait özel trafolar kesintiden etkilenecek.

Aynı gün, 06.00-15.00 saatlerinde Beslenbey Yeni Hal mevkisi, Kadıoğlu Köyü, Bostanyeri tamamı, Sancaklar Mahallesi Kuyumcu Caddesi, Çerkeztaşköprü Köyü tamamı, Alacamescit, Dikmeli, İstilli Dokuzevler, İhsaniye Ticaret Borsası civarı, İhsaniye Amaşlar Mahallesi, İslahiye, Şaziye, Üçyol, Karadere Hasan Ağa, Küçük Sanayi Koop, Selamlar, Yakabaşı, Çaybükü, Cumayeri Pakmaya Lojmanları, Adaköy ile bu bölgede bulunan Reytek Tütün, Kalaycıoğlu Turizm, Güleryüz Villaları, Teksan, Yurtiçi Kargo, Egemak, M, Karakaş, Hüseyin Göbel, Uzel, Atılım Beton, Topçu Kardeşler, Düzce Tekstil, Veterinerlik, Antre, Fibro Beton, Erpet, M. Fırat, Boncuk Triko, Şahin Plas, Alliance Tütün, Vira Banyo, V. Görür, A. Yıldırım, Çakıroğlu Akaryakıt, Ufuk Tarım, Düzkap, Karaman, Düzce Dantel, Oltan Fındık, Lifan Motorsiklet, Gibor Alfa Çorap, Yağmur Mobilya, Senfon, E. Çakırgöz, Uçarlar, Emek İnşaat, Aluform, Haşep, Taopçuoğlu Mobilya, Termodin, Aybek, Saram Tarım, Günaydın Orman Ürünleri, Öztaş Mermer, Kuruoğlu Kereste, Maliler Petrol, Üç Kardeşler, Kaya Orman Ürünleri, Demirtaş Cam, Ak Tekstil, Zaviye Nakliyat, Karayolları Ütm, Vahdettin Uçar, Reytek Tütün, Sadettin Nurten, Arın Orman Ürünleri, Pekintaş, F. Ceylan, Tolga, Onur Plastik, Boncuk, Ova, Tuval, K. Tosun, Confetti Halı, Perçem Giyim, Çapa Tesisleri, Alka İnşaat, Çok Yaşar Halat, Nuh Beton, İTO Kilit'e ait özel trafolar, 09.30-12.30 saatlerinde Akçakoca Hasançavuş Köyü Tepe Mahallesi mevkisi  elektrik alamayacak. - Düzce

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Düzce'de Elektrik Kesintisi Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement