Düzce'de İhtiyaç Sahibi Çocuklara Sünnet Şöleni - Son Dakika
Güncel

Düzce'de İhtiyaç Sahibi Çocuklara Sünnet Şöleni

Düzce'de 50 çocuk için Düzce Belediyesi Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni düzenlendi.

13.09.2018 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de 50 çocuk için Düzce Belediyesi Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni düzenlendi.

Düzce Belediyesince yardıma muhtaç ailelerin çocukları, şölen öncesinde belediye önünde toplanarak davul ve zurna ile eğlence yaptı. Belediye Başkanı Dursun Ay'ın da katıldığı programda, sünnet kıyafeti giyen 50 çocuk ile Başkan Ay, İstanbul Caddesi boyunca yürüyüş yaptı.

Çocukların tramvay ile Melen Su Park'ına gelmesi ile şölen kapsamında yemek ikram edildi. Mehteran takımının da gösteri yaptığı etkinlikte, çocuklar marşlara eşlik etti.

Program dua yapılması ile sona erdi.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, gazetecilere yaptığı açıklamada, geleneksel hale getirdikleri sünnet şöleninde vatandaşlarla bir arada olduklarını söyledi.

Çocuklara yönelik çalışmalarının her zaman ön planda olduğunu aktaran Ay, şöyle konuştu:

"İhtiyaç sahibi ve yetim çocuklardan oluşan 50 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Bugün de onların mevlitini okuttuk. Sünnet şölenimizi burada yapıyoruz, çocuklarımız çok mutlu, biz de çok mutluyuz. Bu çocuklarımız inşallah vatana, millete hayırlı evlat olmaları temennisinde bulunuyoruz."

Belediye Başkanı Ay, 50 çocuğun erkekliğe adım attığını kaydederek, "Bu gençlerimiz ileride vatan görevi yapacaklar, çok büyük görevlere gelecekler. Ben çocuklarımızın gözlerinden öyle görüyorum ki, bunlar bir Alpaslan, bir Recep Tayyip Erdoğan, bir Fatih Sultan Mehmet bunların içinden çıkabilir, temennimiz budur. Hayırlı, uğurlu olsun." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düzce'de İhtiyaç Sahibi Çocuklara Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement