Düzce'de Metruk Binalar Değerlendirilecek - Son Dakika
Güncel

Düzce'de Metruk Binalar Değerlendirilecek

Düzce\'de Metruk Binalar Değerlendirilecek

Düzce Kalıcı Konutlar Bölgesinde 12 Kasım 1999 Düzce depremi ardından inşa edildikten sonra kullanılmayan metruk binalar onarılarak Gençlik Merkezine dönüştürülecek.

11.02.2017 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Kalıcı Konutlar Bölgesinde 12 Kasım 1999 Düzce depremi ardından inşa edildikten sonra kullanılmayan metruk binalar onarılarak Gençlik Merkezine dönüştürülecek.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Kalıcı Konutlar 1. Bölgede bulunan iş merkezinde incelemelerde bulundu.

Bölgedeki çalışmalar hakkında gazetecilere değerlendirmede bulunan Vali Dağlı, "Çalışmalarımız yeni başladı ve ihale edildi. 2 bin 700 metrekare alanı var ve haziran ayının başında müteahhit bize teslimini yapacak. Yaz kurslarımızı burada başlatacağız." dedi.

Kullanılamaz haldeki binaları değerlendirmeye aldıklarını aktaran Dağlı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Buranın giriş kısmıyla ilgili semt polikliniği düşüncemiz var. Önceden de birkaç defa gündeme gelmiş ama bundan sonra hep birlikte bunu gerçekleştireceğiz. Semt polikliniği burası için önemli, hastanemizin durumu belli. Orada da bir yığılma var. Onun için buradaki vatandaşlarımız şehir merkezine gitmeden burada tedavilerini olabilecekler."

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de, "Kalıcı işyerleri hep gündem maddelerimizden biriydi. Buradaki gençlik merkezi ve semt polikliniği söz verdiğimiz bir çalışmaydı. Vatandaşlarımız havanın elverişsiz olduğu zamanlarda şehre gelmesinler diye semt polikliniği girişimimiz oldu." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düzce'de Metruk Binalar Değerlendirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement