Depreme canlı yayında yakalanan spikerin soğukkanlılığı herkesi çok şaşırttı - Son Dakika
Güncel

Depreme canlı yayında yakalanan spikerin soğukkanlılığı herkesi çok şaşırttı

Düzce'de yaşanan 5.9'luk depremde 50 vatandaşımız yaralanırken sarsıntı birçok ilde hissedildi. İnsanlar büyük bir korku içinde kendilerini sokağa atarken, TGRT Haber spikeri Ersel Hoşkara depreme canlı yayında yakalandı. Hoşkara, deprem sırasında oldukça soğukkanlı davranarak yayına devam etti.

23.11.2022 10:14  Güncelleme: 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de sabaha karşı 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul, Bolu, Sakarya, Ankara, Kocaeli, Kütahya, Bilecik, Bursa, İzmir'e kadar geniş bir alanda hissedildi. Bazı televizyon kanallarında da gece haberlerini ekran başındakilere aktaran sunucular depreme canlı yayında yakalandı.

"STÜDYO CİDDİ ŞEKİLDE SARSILIYOR"

Bu isimlerden biri de TGRT Haber spikerlerinden Ersel Hoşkara oldu. Hoşkara, deprem esnasında "An itibariyle İstanbul'da sarsıntı ve deprem meydana geldi. Stüdyo ciddi şekilde sarsılıyor" diyerek sarsıntıyı bizzat yaşayarak ekran başındakilere aktardı. Spikerin bu esnada soğukkanlılığını koruması dikkatlerden kaçmadı.

VATANDAŞLAR SOKAKTA SABAHLADI

Öte yandan deprem nedeniyle büyük korku yaşayan vatandaşlar sokağa döküldü. Çoluk çocuk yaşlı genç herkes parklarda sabahladı. AFAD ve Kızılay ekipleri vatandaşlara battaniye dağıttı.

HERHANGİ BİR CAN KAYBI YOK

Deprem, Sakarya, Kocaeli ve Bolu başta olmak üzere, İstanbul, Zonguldak ve Bursa'dan da hissedildi. Deprem sebebiyle bazı evlerde çatlakların oluştuğu, devrilen eşyaların zarar gördüğü öğrenildi. Bölgeye Ankara, İstanbul ve Sakarya'dan çok sayıda AFAD ekipleri sevk edildi. Depremde şimdilik can kaybı ve herhangi bir ciddi yaralanma ihbarının olmadığı bildirildi.

Depreme canlı yayında yakalanan spikerin soğukkanlılığı herkesi çok şaşırttı

Son Dakika Güncel Depreme canlı yayında yakalanan spikerin soğukkanlılığı herkesi çok şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement