Düzce'de Oyların Yeniden Sayımı Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Düzce'de Oyların Yeniden Sayımı Tamamlandı

Düzce'de AK Parti tarafından yapılan itiraz üzerine sayımına karar verilen 500 sandığın yeniden sayılma işlemi tamamlandı.

26.06.2018 23:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de AK Parti tarafından yapılan itiraz üzerine sayımına karar verilen 500 sandığın yeniden sayılma işlemi tamamlandı.

AK Parti İl Başkanlığı'nın, resmi olmayan sonuçlara göre açıklanan ve geçersiz olarak kayıtlara giren oyların yeniden sayılması için önceki gün itirazda bulunmasının ardından Karacahacımusa Mahallesi'nde bulunan Turgut Özal Anadolu Lisesi'nin spor salonunda devam eden sayımlar tamamlandı.

İlçe Seçim kurulunca, iki gün süren sayımda 498 sabit, 2'de gezici sandığın oyları sayıldı.

İtiraz sonucu tekrar sayılan oyların sonuçlarının yarın, İl Seçim Kurulu tarafından açıklanacağı bildirildi.

Öte yandan, AK Parti İl Başkanlığı tarafından daha önce de itiraz edilen fakat İlçe Seçim Kurulu tarafından kabul görmeyen 412 sandığın ise tekrar sayımı için itirazını yenilediği öğrenildi. İtirazın İl Seçim Kurulu tarafından değerlendirildiği bildirildi.

Pazar günü gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarına göre, "Cumhur İttifakı"nda yer alan AK Parti 2, MHP 1 milletvekili çıkarmıştı.

Düzce\'de Oyların Yeniden Sayımı Tamamlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düzce'de Oyların Yeniden Sayımı Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli'de İki Katlı Binanın Çatı Katında Yangın
    10:39 Denizli'de İki Katlı Binanın Çatı Katında Yangın

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan bir iki katlı binanın çatı katında çıkan yangın, maddi hasara neden oldu. Yangın, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, çıkış nedeni yapılacak incelemeler sonucunda belirlenecek.

  • Kars'ta Gözlük Kabına Saklanan Uyuşturucu Daxo'ya Takıldı
    10:39 Kars'ta Gözlük Kabına Saklanan Uyuşturucu Daxo'ya Takıldı

    Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, bir otomobilde yapılan aramada gözlük kabının içerisine gizlenmiş 97,2 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüpheli T.B. gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • Afşin Belediyesi Kaldırım İşgallerine Son Verecek
    10:38 Afşin Belediyesi Kaldırım İşgallerine Son Verecek

    Kahramanmaraş'ın Afşin Belediyesi, esnafların kaldırıma bıraktıkları eşyaların kaldırılması için 1 Mayıs 2024 tarihine kadar süre verdi. Yeni yönetmelik ile kaldırımların rahat kullanılması ve esnafın ürünlerini sergilemesi amaçlanıyor.

  • İstanbul'da işi bırakan DJ'ye silahlı saldırı kamerada: Eski patronunun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı
    10:37 İstanbul'da işi bırakan DJ'ye silahlı saldırı kamerada: Eski patronunun tuttuğu tetikçi kurşun yağdırdı

    Beyoğlu'nda çalıştığı mekanda işi bırakıp başka bir mekanda işe başlayan DJ, eski patronları tarafından tehdit edildi. İş çıkışı Esenyurt'taki evine giden DJ, eski patronunun tuttuğu tetikçi tarafından saldırıya uğradı. Adamın eski patronlarının geçmişte de müşterileri silahla mekandan kovaladıkları ortaya çıktı.

  • Söğüt'te Çöp Konteynerleri Yıkanarak Temizleniyor
    10:37 Söğüt'te Çöp Konteynerleri Yıkanarak Temizleniyor

    Bilecik'in Söğüt ilçesinde temizlik çalışmaları kapsamında en çok kullanılan çöp konteynerleri bol köpüklü sularla yıkanarak tekrar kullanıma uygun hale getiriliyor. Bu düzenli temizlik çalışmaları sayesinde kötü koku yayılması önlendiği gibi konteynerlerin uzun süre kullanımı da sağlanıyor.


Advertisement