Düzce Depreminin 13. Yılı - Son Dakika
Yerel

Düzce Depreminin 13. Yılı

Düzce Depreminin 13. Yılı

Düzce Barosu Başkanı Ali Dilber, Türkiye'nin deprem bölgesi olduğu gerçeği nedeniyle depremle yaşamayı öğrenmek gerektiğini söyledi.

12.11.2012 13:00  Güncelleme: 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Barosu Başkanı Ali Dilber, Türkiye'nin deprem bölgesi olduğu gerçeği nedeniyle depremle yaşamayı öğrenmek, olası depremlere karşı her an hazırlıklı olmak gerektiğinin aşikar olduğunu söyledi.

Dilber, Düzce depreminin 13. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, her türlü felaket anında tek vücut olmasını bilen, acıları paylaşmayı, yardımlaşma ve dayanışmayı ilke edinen vatandaşların acıların hafiflemesi için büyük çaba sarf ettiğini anlattı.

Deprem gerçeğini asla unutmamak gerektiğini vurgulayan Dilber, şöyle konuştu:

"Ülkemizin ve ilimizin bir deprem bölgesi olduğu gerçeği nedeniyle depremle yaşamayı öğrenmemiz, olası depremlere karşı her an hazırlıklı olmamız gerektiği aşikardır. Bu konuda gerek yerel yönetimlere, gerekse birey ve topluma önemli görevler düşmektedir. Düzce'de bu tür acıların bir daha yaşanmaması dileğiyle, depremlerde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine tüm Düzcelilere başsağlığı, sabır dilerim."

Muhabir: Ömer Ürer

Yayıncı: Kemal Kaymak - DÜZCE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Düzce Depreminin 13. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement