Düzce Fındık Toplayan Annesini ve Kızkardeşini Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Düzce Fındık Toplayan Annesini ve Kızkardeşini Öldürdü

Düzce Fındık Toplayan Annesini ve Kızkardeşini Öldürdü

Düzce Fındık toplayan annesini ve kızkardeşini öldürdüDÜZCE'nin Darıyerimengencik Köyü'nde 50 yaşındaki Erol Şenek, fındık paylaşımı konusunda husumetli olduğu annesi ve ablası ile yeğenlerine fındık bahçesinde kurşun yağdırdı.

03.08.2016 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Fındık toplayan annesini ve kızkardeşini öldürdü

DÜZCE'nin Darıyerimengencik Köyü'nde 50 yaşındaki Erol Şenek, fındık paylaşımı konusunda husumetli olduğu annesi ve ablası ile yeğenlerine fındık bahçesinde kurşun yağdırdı. Annesi 73 yaşındaki Esma Şenek, ablası 45 yaşındaki Hanife Şeker'i öldürüp 3 yeğenini yaralayan Erol Şenek kaçtı.

Olay, öğle saatlerinde Darıyerimengencik Köyü'nde Esma Şenek'in evine yaklaşık 100 metre uzaklıktaki fındık bahçesinde meydana geldi. Erol Şenek, oğlu 24 yaşındaki Erdinç Şenek ile annesi, ablası ve yeğenlerinin fındık topladığı bahçeye geldi. Erol Şenek, iddiaya göre kendisinden habersiz fındık toplamalarına tepki gösterdiği annesi ve ablasına yanındaki av tüfeği ile kurşun yağdırdı. Esma Şenek ve kızı Hanife Şeker, olay yerinde hayatlarını kaybetti. Hanife Şeker'in kızları 15 yaşındaki Türkan Şeker, 17 yaşındaki Yasemin Şeker ve 19 yaşındaki Yeliz Yavuz, yaralandı. Yaralı 3 kardeş, ambulansla Düzce'deki özel hastaneye kaldırıldı.

Gelen jandarma ekipleri fındık bahçesinde inceleme yaptı. Esma Şenek ve Hanife Şeker'in cesetleri, yapılan incelemeden sonra Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma, olayın ardından oğlu ile birlikte kaçan Erol Şenek'i yakalamak için çalışma başlatırken, ailenin geçen yıl aralarındaki husumet nedeniyle jandarma gözetiminde fındık topladığı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce Fındık Toplayan Annesini ve Kızkardeşini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement