Düzce İgm Başkanı Dursun Çakır Oldu - Son Dakika
Yerel

Düzce İgm Başkanı Dursun Çakır Oldu

Düzce İgm Başkanı Dursun Çakır Oldu

Düzce İl Genel Meclisi, ikinci döneminde meclisin başkanı, MHP’nin adayı Çetin Sarıahmet’in aldığı 3 oya karşılık 17 oy alan AK Parti Akçakoca Meclis Üyesi Dursun Çakır oldu.

04.04.2016 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce İl Genel Meclisi, ikinci döneminde meclisin başkanı, MHP'nin adayı Çetin Sarıahmet'in aldığı 3 oya karşılık 17 oy alan AK Parti Akçakoca Meclis Üyesi Dursun Çakır oldu.

Düzce İl Genel Meclisi'nin ikinci dönem başkanı AK Partili Meclis üyesi Dursun Çakır oldu. İl Genel Meclisi başkanlık divanının seçildiği toplantıya AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan ve il yönetim kurulu üyeleri de katıldı. AK Parti, grup kararı ile Akçakoca Meclis Üyesi Dursun Çakır'ı aday gösterirken MHP gurubu Çetin Sarıahmet'i aday olarak gösterdi. 17 oy alan Dursun Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı olurken Selahattin Esen birinci başkan vekili, Kazım Sağlam ikinci başkan vekili olarak seçildi. Katip üyeler ise Hasan Ergin, Fatih Duran olurken, katip yedek üyeleri ise Mümtaz Faik Genç ile Çiğdem Günal olarak belirlendi. Oylamaya AK Parti grubundan Saffet Şen izinli olduğu için katılmadı.

MHP grubunun Meclis Başkan vekillikleri ve katip üyelere aday göstermedi. İl Genel Meclisi eski Başkanı Şinasi Akbulut, yeni Başkan Dursun Çakır'a yeni görevinde başarılar diledi.

İl Genel Meclisi seçimlerinin ardından çiçeği burnunda Meclis Başkanı Dursun Çakır, meclisi yönetti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce İgm Başkanı Dursun Çakır Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement