DÜZCE Kuaför ve berberler, gökyüzüne balon bıraktı - Son Dakika
Güncel

DÜZCE Kuaför ve berberler, gökyüzüne balon bıraktı

Kuaför ve berberler, gökyüzüne balon bıraktıDÜZCE'de bugün iş yerlerini açan kuaför ve berberler, koronavirüs salgınının kısa sürede bitmesi temennisinde bulunarak, gökyüzüne balon bıraktı.

11.05.2020 15:20  Güncelleme: 05:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuaför ve berberler, gökyüzüne balon bıraktı

DÜZCE'de bugün iş yerlerini açan kuaför ve berberler, koronavirüs salgınının kısa sürede bitmesi temennisinde bulunarak, gökyüzüne balon bıraktı.

Kuaför ve berberler ile düğün sektörüne yönelik iş yapanların bulunduğu, İstanbul Caddesi Mareşal Fevzi Çakmak Sokak'ta esnaf, iş yerlerinin açılmasıyla kurdele kesti. İşlerinin düzelmesini ve koronavirüs salgınının kısa sürede bitmesini dileyen esnaf, gökyüzüne rengarenk balonlar bıraktı. Uzun aradan sonra işbaşı kuaför ve berberler için sokakta kurdele kesen Düzce Dokuma Giyim Mensucat ve Örgücülük Eşya Esnaf Odası Başkanı Ümit Yaşar Yaman, İnşallah bu kötü günler gider. Yaklaşık 2 aydır koronavirüs nedeniyle birçok iş yerimiz kapalı, berberlerimiz özellikle hiç açmadılar. Bugün onlar için bir milat ve inşallah bu durumu kısa zamanda atlatırız. Sağlığımıza ve işlerimize kavuşuruz dedi.

Esnaftan Nagehan Şatır ise yeniden eski günlere dönmek istediklerini belirterek, Süreç bizi çok zorladı. Esnaf olarak yorulduk ve çok zorlandık. Umarım hayat normale döner ve biz müşteri potansiyelimizi yeniden yakalarız diye konuştu.

DÜZCE Kuaför ve berberler, gökyüzüne balon bıraktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DÜZCE Kuaför ve berberler, gökyüzüne balon bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement