Valilikten videolu 'Evde Kal' çağrısı: Düzce'nin güzellikleri hala bıraktığınız gibi - Son Dakika
Yaşam

Valilikten videolu 'Evde Kal' çağrısı: Düzce'nin güzellikleri hala bıraktığınız gibi

Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlara yapılan 'Evde Kal' çağrılarına Düzce Valiliği de katıldı. Valilik, sosyal medya hesaplarından "Düzce'nin güzellikleri hala bıraktığınız gibi" diyerek bir video paylaştı ve vatandaşların evde kalmalarını rica etti.

31.03.2020 11:52  Güncelleme: 20:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzerindeki kişilerin evden çıkması yasaklanırken, yaş sınırına takılmayan vatandaşların ise gönüllü olarak evlerinde kalmaları isteniyor. Düzce Valiliği de bu tedbirler çerçevesinde, sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ile "Düzce'nin güzellikleri hala bıraktığınız gibi'' diyerek vatandaşlarından evde kalmalarını istedi.

TARİHİ VE TURİSTİK YERLER PAYLAŞILIYOR

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından alınan tedbirler Düzce'de hayata geçirilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda Düzce Valiliği İl Pandemi Kurulu'nda alınan kararları hayata geçirmeye devam ederken vatandaşların evde kalması için de çeşitli çalışmalar sürdürüyor.

Valilikten videolu '<a class='keyword-sd' href='/evde-kal/' title='Evde Kal'>Evde Kal</a>' çağrısı: Düzce'nin güzellikleri hala bıraktığınız gibi

Çalışmalardan biri olan ve Düzce Valiliği sosyal medya hesaplarında yayınlanan video ile 'Düzce'nin güzellikleri hala bıraktığınız gibi' diyerek evde kal çağrısı yinelendi. Videoda Düzce'nin tarihi ve turistik yerlerinden görüntüler paylaşılarak vatandaşlara evde kalmaları yönünde uyarıcı mesajlar veriliyor.

Valilikten videolu \'Evde Kal\' çağrısı: Düzce\'nin güzellikleri hala bıraktığınız gibi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Valilikten videolu 'Evde Kal' çağrısı: Düzce'nin güzellikleri hala bıraktığınız gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement