Düzce Valiliği'nde "Sosyal Denge Sözleşmesi" İmzalandı - Son Dakika
Güncel

Düzce Valiliği'nde "Sosyal Denge Sözleşmesi" İmzalandı

Düzce Valiliği ile Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-sen) arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

17.01.2018 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Valiliği ile Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-sen) arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

Valilik toplantı salonunda, Vali Zülkif Dağlı ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Türbay'ın katlımıyla gerçekleşen törende konuşan Vali Dağlı, sözleşmenin özel idarede çalışan 93 işçiyi kapsadığını söyledi.

Bem-Bir-Sen ile 2010 yılından bu yana sözleşmenin devam ettiğini, bu yıl da yenilendiğini anlatan Vali Dağlı, "Sosyal denge tazminatımızı çalışan arkadaşlarımızın küçük bir karşılığı olarak görüyoruz. Az da olsa işçilerimizin gönlünün olması açısından böyle bir çalışmayı yapıyoruz. Bu aile bütçesine bir katkıdır." dedi.

Sözleşmenin Özel İdare bünyesinde çalışanlara yönelik olduğunu belirten Türbay ise sözleşme dahilinde bulunan işçilerin özverili olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Bu kardeşlerimize az da olsa katkıda bulunacak bir sözleşme yaptık. Elbette bu kardeşlerimiz daha fazlasını hakediyor. Bu belki hakettikleri seviyede değil ama biz şu an için ekonomik değerlerimiz ve masanın her iki tarafını da düşünmek zorundayız. Karşılıklı diyalog içerisinde bu sözleşmeyi imzalıyoruz. Bu sözleşme aynı zamanda kurum içerisindeki dengesiz dağılımın da önüne geçiyor. Biz işverenle işçi arasında güzel bir köprü olduğuna inanıyoruz."

Konuşmaların ardından Vali Dağlı ve Türbay, hazırlanan protokolü karşılıklı imzaladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düzce Valiliği'nde 'Sosyal Denge Sözleşmesi' İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement