Düzce Valisi Dağlı: Yürüyüşü Provoke Etmeye Çalışanlara Fırsat Vermemeliyiz - Son Dakika
Güncel

Düzce Valisi Dağlı: Yürüyüşü Provoke Etmeye Çalışanlara Fırsat Vermemeliyiz

Düzce Valisi Dağlı: Yürüyüşü Provoke Etmeye Çalışanlara Fırsat Vermemeliyiz

DÜZCE Valisi Zülkif Dağlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından Ankara'dan İstanbul'a başlattığı 'Adalet Yürüyüşü' ile ilgili alınacak güvenlik tedbirleri kapsamında Ak Parti, CHP, MHP il başkanları ile toplantı yaptı.

23.06.2017 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DÜZCE Valisi Zülkif Dağlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından Ankara'dan İstanbul'a başlattığı 'Adalet Yürüyüşü' ile ilgili alınacak güvenlik tedbirleri kapsamında Ak Parti, CHP, MHP il başkanları ile toplantı yaptı. Vali Dağlı, "Vatandaşlarımızın soğukkanlı ve sağduyulu davranmasını bekliyoruz. Bu yürüyüşü provoke etmeye çalışanlara fırsat vermemeliyiz" dedi.

Vali Zülkif Dağlı, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, MHP İl Başkanı Ümit Aydın ve CHP İl Başkan Yardımcısı Neşe Cemşit ile toplantı yaptı. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir'in de yer aldığı toplantıda, 'Adalet Yürüyüşü'nün Düzce'de gerçekleşecek bölümü ile ilgili alınacak tedbirler konuşuldu. Toplantı sonrasında açıklama yapan Vali Dağlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da başlattığı 'Adalet Yürüyüşü'ne katılanların Düzce sınırlarına girişinin bayramın 2'nci gününe denk geleceğinin tahmin edildiğini söyleyerek şöyle konuştu:

" Türkiye'nin her zamankinden daha fazla huzura ve istikrara ihtiyacı olduğuna bu safhada toplumun tüm kesimlerinin, bütün vatandaşlarımızın sağduyulu davranmaları, provokasyonlara zemin hazırlamamaları gerekmektedir. Vatandaşlarımızın soğukkanlı ve sağduyulu davranmasını bekliyoruz. Bu yürüyüşü provoke etmeye çalışanlara fırsat vermemeliyiz. Hiç kuşkusuz zaman zaman demokratik tepki ve gösteri hakkı kullanılabilir. Ancak bu tepkilerin kamu düzenini bozacak, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokacak, kamu malına zarar verecek noktaya ulaşmaması gerekir. Kırmamalı, dökmemeliyiz. Bu güzel ilimizin imajını zedelememeliyiz. Herhangi bir olay vuku bulmasına fırsat vermemeli, ilimiz hakkında olumsuz algı ve düşüncelere, olumsuz imaj doğmasına zemin hazırlamamalı, buna göre hareket etmeliyiz. Sokaklarda ki gerilimin yükselmesi birliğimize, beraberliğimize zarar verir. Sükunu, istikrarı ve huzuru bozar. Bizlerin ve kamuoyunun beklentisi itidalli davranmaktır."

Vali Dağlı ayrıca, CHP yürüyüşünün Düzce kesiminde Ankara'dan gelecek personelle birlikte yaklaşık 400 kişinin görev yapacağını kaydetti.

- Zce

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce Valisi Dağlı: Yürüyüşü Provoke Etmeye Çalışanlara Fırsat Vermemeliyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement