Düzce Valisi Göreve Başladı - Son Dakika
Güncel

Düzce Valisi Göreve Başladı

Düzce Valisi Göreve Başladı

İZMİR Vali Yardımcılığı görevinden Düzce Valiliği'ne atanan Zülkif Dağlı, görevine başladı.

20.09.2016 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR Vali Yardımcılığı görevinden Düzce Valiliği'ne atanan Zülkif Dağlı, görevine başladı.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Valilik önünde Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, İl Jandarma Komutanı Albay Bilal Güvenir, vali yardımcıları ve daire müdürleri ile siyasi parti temsilcileri tarafından karşılandı. Gazetecilere açıklama yapan Vali Dağlı, öncelikli hedeflerinin FETÖ ile mücadeleyi en iyi şekilde yapmak olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

" 15 Temmuz'u hepimiz ağır bir şekilde yaşadık. Bunun üzerine milletimiz bize güzel bir imtihan verdi. Genci ile yaşlısı ile her fikirden, düşünceden insanı ile güzel adım atıldı. Burada valilik olarak en önemli görevimiz başta paralel devlet yapılanması olmak üzere tüm hain unsurlara karşı canla, başla, her şeyimizle millet olarak mücadele etmektir. 1 numaralı görevimiz budur. Asayiş ve emniyet konusunda halkımızın huzurunu sağlamak tabii ki en öncelikli görevimizdir. Düzcemizin maddi ve manevi kalkınması için elimizden ne geliyorsa tüm kaymakam arkadaşlarımızla, vali yardımcısı arkadaşlarımızla, STK'larımızla, siyasi partilerimizle canla başla çalışacağız."

Vali Dağlı, makam kapısının herkese açık olacağına vurgu yaparak, "Bu makam kapısını hiç bir zaman kapalı tutmayacağız. İsteyen vatandaşımız, sivil toplum kuruluşu temsilcimiz, herhangi bir siyasi parti temsilcisi, bir köylü vatandaşımız, şuradan geçen bir kişi gelip burada çayımızı içebilecek. Taleplerini söyleyebilecek. Bu kapı bundan sonra milletin kapısı olacak. Devlet, millet kaynaşmasını böylelikle gerçekleştirmiş olacağız" dedi.

- Zce

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düzce Valisi Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement