Düzeltme) Diyarbakır'daki Kazada Ölü Sayısı 4'e Yükseldi - Son Dakika
3.Sayfa

Düzeltme) Diyarbakır'daki Kazada Ölü Sayısı 4'e Yükseldi

Düzeltme) Diyarbakır\'daki Kazada Ölü Sayısı 4\'e Yükseldi

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde dün sabah saatlerinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi.

10.07.2018 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde dün sabah saatlerinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi.

Kaza, dün sabah saatlerinde, Ergani- Çermik yolu üzerinde bulunan Yolbulan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Abdullah Özçiftçi'nin kullandığı 16 DML 98 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Bedri O. yönetimindeki 47 PZ 475 plakalı tırla çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Meliha, Fatma ve Umut Özçiftçi olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Abdullah Özçiftçi ağır yaralandı. Ambulansla Elazığ'daki bir hastaneye kaldırılan sürücü de yapılan müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybetti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Düzeltme) Diyarbakır'daki Kazada Ölü Sayısı 4'e Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da Kovalamaca Sonucu 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi
    09:56 Adana'da Kovalamaca Sonucu 2 Kilo 200 Gram Esrar Ele Geçirildi

    Adana'da narkotik ekipleri, takibe aldıkları bir otomobilde gerçekleştirdikleri kovalamacanın ardından arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

  • Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı
    09:52 Davanın peşini bırakmadı, kızını sosyal medyada taciz eden sapığı 4 yıl sonra yakalattı

    İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atan sapık, teknik takip sonucu yakalandı. Zanlının çok sayıda çocuğa ve yetişkine cinsel içerikli mesajlar gönderdiği belirlendi. Mahkemece örnek bir ceza olarak yüzde 50 ağırlaştırılmış, ertelenemez ve para cezasına çevrilemez hapis cezası verildi. Çocuk Gelişim Uzmanı ailelere önemli tavsiyelerde bulundu.

  • İstanbul'da balkonda genç kızı kurtarma operasyonu: Sigara içerken kilitli kaldı, kurtarılınca kendi haline güldü
    09:52 İstanbul'da balkonda genç kızı kurtarma operasyonu: Sigara içerken kilitli kaldı, kurtarılınca kendi haline güldü

    Kağıthane'de yaşadığı evin balkonunda sigara içerken kilitli kalan genç kız, itfaiye tarafından kurtarıldı. Kurtarma anları kameralara yansırken, aşağıya indirilen genç kızın ekiplere olayı anlatırken kendi haline güldüğü anlar renkli görüntüler oluşturdu.

  • İskenderun'da Kontrolden Çıkan Otomobil Park Halindeki Araçlara Çarptı
    09:52 İskenderun'da Kontrolden Çıkan Otomobil Park Halindeki Araçlara Çarptı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobil park halindeki 2 araca çarptı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve araçların çekici yardımıyla kaldırılması sağlandı.

  • Eskişehir'de Otomobil Takla Attı: Sürücü Yaralandı
    09:51 Eskişehir'de Otomobil Takla Attı: Sürücü Yaralandı

    Eskişehir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje çıkarak aydınlatma direğine çarpan, daha sonra ise takla atan otomobil hurdaya dönerken sürücü yaralandı. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu iyi olduğu belirtildi.

  • Adana'da yapılan uygulamalarda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi
    09:51 Adana'da yapılan uygulamalarda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi

    Adana'da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi. Ayrıca, yapılan uygulamalarda 2 otomatik tabanca, 9 kurusıkı tabanca, 49 şarjör ve bin 394 fişek de bulundu. Uygulamalar sonucunda ayrıca 2 kesici deli alet, 316,96 narkotik madde, 352 uyuşturucu hap, 18.5 litre kaçak içki ve 11 çalıntı motosiklet ele geçirildi. Toplamda 55 kişi tutuklandı.

  • Kaldırımdaki ağacı sökenlere ceza
    09:46 Kaldırımdaki ağacı sökenlere ceza

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kaldırımdaki ağacı söken 4 kişiye ceza uygulandı. Olayın görüntüleri incelenerek şahıslar tespit edildi.


Advertisement