LGS sonucu yüzünden babası ile tartışırken balkondan atlayan genç kurtarılamadı - Son Dakika
Güncel

LGS sonucu yüzünden babası ile tartışırken balkondan atlayan genç kurtarılamadı

Kocaeli'de, LGS sonuçları yüzünden babasıyla tartışan genç 3. kattaki evlerinin balkonundan kendini atarak intihar etti.

25.06.2019 10:51  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Derince ilçesinde LGS sonuçlarının açıklanması sonrasında babasıyla tartışarak 3. kattaki evlerinin balkonundan atlayan 14 yaşındaki bir çocuk kurtarılamadı.

LGS SONUÇLARI YÜZÜNDEN BABASIYLA TARTIŞTI

Olay, Derince Yenikent Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 6 katlı apartmanın 3. katında Y.B (14) açıklanan LGS sonuçları sonrasında babası ile tartışmaya başladı.

KENDİNİ BOŞLUĞA BIRAKTI

Tartışmanın büyümesi üzerine balkona koşan Y.B, kendini 3. kattan boşluğa bıraktı. Yaklaşık 15 metre yükseklikten beton zemine düşen çocuk ağır yaralanırken, ailesi durumu 112 Acil Yardım ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan çocuk, ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastane önüne gelen çocuğun anne ve babası sinir krizi geçirirken aileyi yakınları sakinleştirmeye çalıştı.

KURTARILAMADI

Hastanede tedavi altına alınan Y.B burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekiplerinin inceleme başlattığı olayda hayatını kaybeden çocuğun cenazesi öğle namazını müteakip Yenikent Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verilmesi bekleniyor.

LGS sonucu yüzünden babası ile tartışırken balkondan atlayan genç kurtarılamadı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel LGS sonucu yüzünden babası ile tartışırken balkondan atlayan genç kurtarılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (39)

  • Tr: Bilinçsiz aileler aptalca eğitim sistemlerine çocuklarını kurban ediyor... bunun adı cahillik değilde nedir... her okuyan patron mu zengin mi oluyor rahat mı ediyor .... okuyanlar okumamış giişimci olmuş insanların yanında el pençe çalışanı olabilmek için çırpınmıyor mu bırakın şu sınav güdümlü çıkarcı yetiştirilen neslu suçlamayı aileler kendinize gelin çocuklarımızın sağlığından daha önemli DEĞİLDİR saçma sapan sınavlar... 36 1 Yanıtla
  • SINAVLAR HEP HÜZÜN: SINAVLAR YÜZÜNDEN YÜKLENMEYİN BU ÇOCUKLARA YA CANINDAN DAHA MI KIYMETLİ.. 36 1 Yanıtla
  • Köşedeki manav : Ama suriyeli sınavsız okula girebiliyor 24 8 Yanıtla harbi: Allah fitnenin ve fitnecinin şerrinden bütün müslümanları korusun,fitneye karşı uyanık eylesin.Amin 9 2 Mert: Fitneci gezi zekalı Suriyeli çocuk 500tam puan yaptı sen ne yapıyorsun hainliktan baska 3 3 Mert: Manaz kardeş kusura bakma ben suriyelilerin gitmesini istemediğim için sana bu şekil konuşuyorum çünkü iş yerimde suriyelileri ucuz çalıştırıp daha çok kazanıyorum gitmesinler hep kalsınlar 0 1
  • SSAMETT: GURUR DUYUN ŞİMDİ YETİŞTİRDİGİNİZ SİSTEMLERLER !!!!!!!!!!!!!!!1 27 4 Yanıtla
  • dyb: benim çocuğumda düşük puan aldı ama hiç bir şey benim evlatlarım kadar değerli değil 24 0 Yanıtla
  • HUKUKÇU: Yazık yavrucağa, okusa 5 üniversite bitirse ne olacak iş mi var bu ülkede ? ne dir bu kadar bu çoluk çocuğu bunaltmak, insan yetiştirin merhametli saygılı sevgili çocuklar yetiştirin , bir şey yüzünden saldırmayın kırmayın incitmeyin çocuklarınızı 22 2 Yanıtla Ah ah: 3 universite okudum... isim yok. 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement