Düzenbaz Filmi - Son Dakika
Sinema

Düzenbaz Filmi

Düzenbaz Filmi

Düzenbaz filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Düzenbaz filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

16.10.2014 20:30  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1970'lerde geçen gerçek bir hikayeden uyarlanan de, Melvin Weinberg isimli usta bir dolandırıcı, genç ve yetenekli bir FBI ajanı olan Jimmy Boyle tarafından yakalanır. Melvin Weinberg'in hüküm giymemesinin tek bir yolu vardır: FBI tarafından kendisine teklif edilen muhbirlik teklifini kabul etmek... Weinberg, FBI'ın üst kademeli yöneticilerinden gelen bu teklifi kabul eder. Görevi ise kendisi gibi usta bir şekilde dolandırıcılık yapan kimi insanları teşhis etmektir.

Ajan Jimmy Boyle ve çalışma arkadaşları tarafından hazırlanan plana göre, bir kumar cenneti olan Atlantic City'de ünlü kumarcıların katıldığı geniş çaplı bir oyun organize edip içerisinde politikacıların da bulunduğu bu zümrenin sırlarını ifşa edeceklerdir. Başlarda son derece masumane görünen bu plan, zamanla değişime uğramaya başlar. Neticede bu süreç, Melvin ve FBI arasında güven dengelerinin sarsıldığı bir dönemece girer.

Yönetmen: David O. Russell
Senaryo: Eric Singer, David O. Russell
Oyuncular: Jennifer Lawrence, Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams, Robert De Niro, Jeremy Renner, Jack Huston, Elisabeth Röhm, Louis C.K., Dawn Olivieri , Michael Peña, Alessandro Nivola, Colleen Camp, Erica McDermott, Adrian Martinez
Filmin Türü: Suç
Orijinal Adı: American Hustle
Yapımcı Firma: Atlas Entertainment
Yapım Yılı: 2013
Yapım Ülkesi: ABD
Orijinal Dili: İngilizce
Filmin Süresi: 138 dk.
Resmi Sitesi: http://www.americanhustle-movie.com/site/
Dağıtıcı Firma: Chantier Films
Vizyon Tarihi: 17.01.2014

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Düzenbaz Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement