Düziçi Satranç Temsilciliği'nden Destek Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Düziçi Satranç Temsilciliği'nden Destek Ziyaretleri

Düziçi Satranç Temsilciliği\'nden Destek Ziyaretleri

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde, Düziçi Satranç Temsilciliği, bir dizi ziyaretlerde bulundu.

21.01.2016 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde, Düziçi Satranç Temsilciliği, bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Satranç temsilcisi Mehmet Çalışkan, satranç hakemleri Ufuk Şen ve Yeşil Evliyaoğlu ilk olarak Kaymakam Mustafa Koç'u ardından, Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Durmaz ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Ocakoğlu'nu ziyaret etti.

Kaymakam Koç, ilçede sportif faaliyetlerle ilgili olumlu gelişmelerin kendilerini her zaman mutlu ettiğini belirterek, "Şimdiye kadar salon sporlarıyla ilgili desteklerimiz oldu. Ama önümüzdeki dönemde gençlik merkezini inşa edip özellikle satranç sporu başta olmak üzere diğer spor dallarına da destek olmaya çalışacağız" dedi.

Belediye başkanı Ökkeş Namlı ise her yıl olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da Kurtuluş Bayramı'nda satranç turnuvasına sponsor desteği sağlayacaklarını ve önceki yıllara nazaran daha renkli, daha çok sporcunun katıldığı turnuva yapılması beklentisi içinde olduğunu söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Durmaz ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Ahmet Ocakoğlu da ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirip destek sözü verdiler.

Mehmet Çalışkan, ziyaretin ardından, "Bizlere güvendiler. Allah'ın izniyle ve başta hakemlerimizin, sporcularımızın antrenörlerimizin ve ailelerimizin desteğiyle onların güvenlerini boşa çıkarmayacağız" diye konuştu. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düziçi Satranç Temsilciliği'nden Destek Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement