Dyo, A Milli Takım'ın En Renkli Destekçisi ! - Son Dakika
Güncel

Dyo, A Milli Takım'ın En Renkli Destekçisi !

Dyo, A Milli Takım\'ın En Renkli Destekçisi !

2018'de ikincisi yapılacak olan ''DYO Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası'' için bölgeleri temsil edecek takımları belirleyecek olan ön elemelerde sona yaklaşılıyor.

09.12.2017 15:09  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2017 Temmuz ayında ilkini düzenlediği DYO Usta Ligi'nin 2018 Türkiye Şampiyonası'nda bölgeleri temsil edecek takımları belirlemek için ön elemelerin sondan bir öncekisi 8 Aralık 2017'de Diyarbakır Bölge finalistini belirlemek için yapıldı. Dokuzuncusu gerçekleşen ön eleme maçlarında sona yaklaşıldı. Diyarbakır'dan sonra Güney Anadolu Bölge Müdürlüğü'nde finalistleri belirlemek için düzenlenecek olan eleme maçları 10 Aralık'ta Adana'da yapılacak. DYO Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası bölge şampiyonları arasında yapılacak.

ŞAMPİYON DİYARBAKIR'IN FİNALİSTİ DYOSTOP TAKIMI

Diyarbakır Bölge Müdürlüğü finalistini belirlemek için 8 Aralık 2017 tarihinde Club Marduk'ta düzenlenen maçlar saat 12.30'da forma teslim töreni ile start verdi. İlk maç saat 13.00'da Dyobinder ve Dyolux takımları arasında oynandı. 40 dakika süren maçı 14-1 fark atarak Dyolux takımı aldı.

14.00'da başlayan Dyostop ve Teknoplast takımları arasında gerçekleşen müsabakanın galibi Teknoplast takımını 4-1'lik skorla yenen Dyostop takımı oldu.

Dyolux ve Dyostop takımları arasında oynanan 15.30'da başlayan final maçını 4-2'lik skorla Dyostop takımı alarak finalist oldu. Geçen yılın da şampiyonu olan Dyostop takımı 2018 Şampiyonası'nda Diyarbakır Bölgeyi temsil edecek. Maçları Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği hakemler yönetti.

'Dyo Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası'nda Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'nü temsil edecek olan Dyostop takımına kupayı Bölge Müdürü Alpaslan Kızgın ve DYO İnşaat Boyaları Pazarlama Direktörü Melek Soklangıç Dinçer verdi.

Renkli geçen mücadelelerin ardından finalistler bölge şampiyonluklarını arkadaşları ile birlikte düzenlenen yemekte kutladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dyo, A Milli Takım'ın En Renkli Destekçisi ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement