Kaza Yaptıkları Aracın Arkasında Bekleyen Kadınlara Başka Bir Araç Çarptı - Son Dakika
Güncel

Kaza Yaptıkları Aracın Arkasında Bekleyen Kadınlara Başka Bir Araç Çarptı

E-5 karayolu Bahçelievler mevkii Avcılar istikametinde kaza yaptıkları aracın arkasında bekleyen 2 kadına başka bir araç çarptı. Kazada ağır yaralanan kadınların sağlık durumları ciddiyetini koruyor.

19.04.2019 13:21  Güncelleme: 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

E-5 karayolunda kaza yaptıkları aracın arkasında bekleyen 2 kadına başka bir araç çarptı. Kazada kadınlar ağır yaralandı.

Olay, E-5 karayolu Bahçelievler mevkii Avcılar istikametinde sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Sultan Özdemir yönetimindeki araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak orta şeritte durdu. Kazada Özdemir ve yanında bulunan Zehra Kılıç kazayı yara almadan atlattı.

Kaza Yaptıkları Aracın Arkasında Bekleyen Kadınlara Başka Bir Araç Çarptı

VATANDAŞLAR SAĞLIK EKİPLERİNE HABER VERDİ

Araçlarından inen Özdemir ve Kılıç diğer şoförleri uyarmak istedi. Kazanın olduğu noktaya reflektör koymayan ikili, aracın arkasında beklemeye başladı. Bu sırada aracıyla seyir halinde bulunan Armağan E., araca ve kadınlara çarptı. Durumu gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

SAĞLIK DURUMLARI CİDDİYETİNİ KORUYOR

Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı yaralı kadınlar Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Özdemir ve Kılıç'ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, Armağan E. polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Kaza Yaptıkları Aracın Arkasında Bekleyen Kadınlara Başka Bir Araç Çarptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaza Yaptıkları Aracın Arkasında Bekleyen Kadınlara Başka Bir Araç Çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Mehmet LAZ: Cep telefonunda oyun oynayarak araç kullananlar var! Göz göre göre hayat karartanların cezası çok ağır olmalı 12 0 Yanıtla
  • Ebru: Hiç hayatımda böyle durumlara yorum yapmadım. Ama buna dayanamadım. İnsanlar nasıl bu kadar acımasızca saçmalayabiliyorlar anlamıyorum. Bir de üşenmeyip utanmayıp yorum yazıyorsunuz. İçiniz acımıyorsa bile çenenizi kapatıp oturun. İyi olmuşmuş dedikoduya dalmışlarmış. O bahsettikleriniz benim canlarım. Bu insanların yakınları var canları yanıyo çoluk çocukları var diye hiç mi aklınıza gelmiyor. Benim bi yakınımın benim bir canımın eşimin ablamın kardeşimin annemin kızımın başına gelse de böyle mi derim demiyo musunuz hiç. Yazıklar olsun. Şu an beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum 1 0 Yanıtla
  • wwww: neyseki ehliyet alanlardan 1 0 Yanıtla
  • angaralı: yanlarından geçen biriside durup uyarmamış ne biçim millet olduk. 0 0 Yanıtla
  • tunç06: ben bilirim ben çok iyi araba kulanırım el de cep ya da mj ..sonu bu.. 0 0 Yanıtla
  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement