E-Ticaret Eğitimi Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

E-Ticaret Eğitimi Gerçekleştirildi

E-Ticaret Eğitimi Gerçekleştirildi

Kadın Girişimciler için E-Ticaret Eğitimi İzmir Ticaret Borsası'nda gerçekleştirildi.

03.06.2013 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koordinatörlüğü İzmir Ticaret Borsası tarafından yürütülen TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Dokuz Eylül Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen E-Ticaret Eğitimi 28 Mayıs 2013 Salı günü İzmir Ticaret Borsası'nda gerçekleştirildi.

Girişimci kadınların internet platformunda nasıl ticaret yapacakları konusunda bilgi verme amacıyla düzenlenen eğitime Dokuz Eylül Üniversitesi Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret Bölümü'nden Yrd. Doç. Dr. Özge Özgen, Sun Holding IT Proje Yöneticisi Cem Onat, Trend'n Me Online Alışveriş Sitesi kurucu ortağı ve Digital Net E-Ticaret Uzmanı Utku Kumral konuşmacı olarak katıldı. Toplantıya Kadın Girişimciler Kurulu tarafından hayata geçirilmiş www.gittigidiyor.com web sitesi E-Ticaret Projesi üyeleriyle birlikte,  ticaret hayatına katılmayı, üretken ve girişimci olmayı düşünen ev hanımları da katıldı.

TOBB İzmir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aynur Tartan; "E-Ticaret ile başladığımız eğitim yolculuğumuza Organik Tarım ile devam edeceğiz. Kadınlarımızla aynı düşünceyi ve hayali paylaşıyoruz. Onlarla elele verdik. Bu yolda onlara ışık tutmak, rehber olmak, onları cesaretlendirmek bizim için büyük mutluluk. Onlardan gelen yoğun ilgi ve talep de bizlere mutluluk veriyor. Eğitimlerimiz kadınlarımızın taleplerine göre şekillenecek. İlerleyen günlerde yepyeni eğitimler ile kadınlarımızla olacağız. Onlara yeni ufaklar açıp, güzel bir gelecek armağan edeceğiz" açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel E-Ticaret Eğitimi Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement