Kipa'da Ebeveynler İçin Alışveriş Çok Kolay - Son Dakika
Güncel

Kipa'da Ebeveynler İçin Alışveriş Çok Kolay

Kipa\'da Ebeveynler İçin Alışveriş Çok Kolay

Kipa'nın online alışveriş sitesi kipadirekt.com sayesinde ebeveynler yorulmadan ve bebeklerini ihmal etmeden tek tıkla alışveriş yapabiliyor.

10.09.2013 15:49  Güncelleme: 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kipa'nın Online Alışveriş Sitesi İle Ebeveynler İçin Alışveriş Çok Kolay

Kipa'nın online alışveriş sitesi kipadirekt.com sayesinde ebeveynler yorulmadan ve bebeklerini ihmal etmeden tek tıkla alışveriş yapabiliyor. En uygun fiyatlarla satışa sunulan ürünler kısa süre içinde kapıya kadar geliyor

Bebek sahibi olmak dünyanın en güzel, en özel duygusu... Yeni bebek sahibi olanların ve anne-baba adaylarının hayatında köklü değişiklikler olduğu gibi alışveriş alışkanlıkları da farklılaşıyor. Bebeklerin ihtiyaçlarını karşılamak adına sürekli alışveriş yapmak da kaçınılmaz oluyor. Ancak bebeklerle alışverişe çıkmak göründüğü kadar kolay değil.

Kipa'nın, online alışveriş sitesi www.kipadirekt.com sayesinde anne-babalar için alışveriş dert olmaktan çıkıyor. Artık ebevenler ihtiyaçlarına yorulmadan tek tıkla ulaşabiliyor.

Pusetten ateş ölçere, oyun parkından kanguruya, göğüs pompasından buharlı pişiricilere kadar minik yaramazlar ve çiçeği burnunda anneler için her türlü ürünü, en uygun fiyatlarla barındıran site; tüm ihtiyaçlarınızı tek tıkla kapınıza kadar getiriyor.

KANGURULARDA ŞOK FİYATLAR

0-4 ay arası bebekleri taşırken büyük kolaylık sağlayan kangurular kipadirekt.com'da 59.90 TL'den, pusetler ise 89.90 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yine 89.90 TL'den başlayan bebek telsizleri de piyasadaki muadillerine göre çok daha hesaplı.

BEBEKLİ EVLERİN OLMAZSA OLMAZLARI

Sitede ayrıca sevimli çizgi film karakteri Winnie The Pooh detaylı park yatak 109.91 TL'ye, annelerin en büyük yardımcısı olan göğüs pompası 99.90 TL'ye ve bebekli evlerin olmazsa olmazlarından hava nemlendiriciler 89.90 TL'ye sunuluyor.

TİTİZ ANNELERE BÜYÜK KOLAYLIK

Ev yoğurdunun önemini bilen anneler için 54.91TL'ye satılan dijital yoğurt makineleri ile 49.90 TL'den başlayan kampanyalı fiyatlara sahip biberon ısıtıcıları ve sterilizatörler de kipadirekt.com sayesinde tek tıkla kapınıza geliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kipa'da Ebeveynler İçin Alışveriş Çok Kolay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement