"Ebru'dan çok şey öğreniyorum" - Son Dakika
Magazin

"Ebru'dan çok şey öğreniyorum"

"Ebru\'dan çok şey öğreniyorum"

İçinden geçtiğimiz pandemi sürecinde yarattığı maske markasıyla, büyük bir sosyal sorumluluğa imza atan iş insanı Uğur Akkuş, iş ve özel hayatının bilinmeyenlerini Şamdan dergisine anlattı.

22.10.2020 11:02  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şamdan dergisinin son sayısına kapak olan Uğur Akkuş, sanata ilgisinden Ebru Şallı ile olan evliliğine, iş dünyasındaki hedeflerinden renkli kişiliğine kadar tüm soruları içtenlikle yanıtladı. Hayatının en üretken döneminde olduğunu anlatan Uğur Akkuş, "Hiçbir koşulda hayatı akışında yaşamayı kabul etmeyen biriyim. Sınırları her zaman zorladım.Değişimin her zaman olduğunu kabullendim.Ve bu değişime ayak uydurmak için her zaman sınırları zorladım" dedi.

Global Mask markasıyla, bir aydan kısa bir sürede maske üretimine başlayarak, iç ve dış pazardaki talebe en hızlı şekilde cevap veren Uğur Akkuş, 2021 yılında da yine ülkenin ihtiyacı olan büyük bir projeye imza atacağını açıkladı.

"Hamlıktan yeni çıktım"

Dergideki röportajında, iyi bir iş insanı olmanın en önemli kuralının, önce iyi bir insan olmaktan geçtiğini ifade eden Uğur Akkuş, "Hayatta şu cümleyi hep aklımda tutarım; "Hamdım, piştim, yandım." Kariyerimde yeni yeni hamlıktan çıktım ve artık pişmeye başladığımı düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin 'Ebru'dan çok şey öğreniyorum" - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement