Ebru Gündeş Hamile Mi? - Son Dakika
Magazin

Ebru Gündeş Hamile Mi?

Ebru Gündeş Hamile Mi?

Sevgilliler Günü'nde sahne alan sanatçılardan Ebru Gündeş önceki akşam Günay'da söylediği aşk şarkılarıyla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Sahneye....

17.02.2013 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevgilliler Günü'nde sahne alan sanatçılardan Ebru Gündeş önceki akşam Günay'da söylediği aşk şarkılarıyla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahneye Alexander Mc Queen imzalı bir kıyafetle çıkan Ebru Gündeş yaklaşık üç saat kaldığı sahnede sevilen şarkılarının yanı sıra aşk şarkılarına da yer verdi. Bu özel geceye katılanlar arasında olan Süreyya Yalçın-Tugay Gökkaya, Ali Ağaoğlu sevgilisi Petek Ertüre, Sinem Yıldırım- Musa Aytun çiftleri şarkılara eşlik etti.

ELBİSESİ KAFA KARIŞTIRDI

Ebru Gündeş sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Habertürk'ten Bora Bağcıbaşı'nın haberine göre; herkesin Sevgililer Günü'nü kutlayan Gündeş, "Bu gece daha çok aşk şarkıları söyleceğim. Albüm hazırlarına başladım. Albümde Sinan Akçıl, Gökhan Tepe, Gülşen, Sıla gibi birçok arkadaşımız olacak" dedi. Siz hediye aldınız mı? sorusuna ise, "Hediyem geldi. Kıpkırmızı güzel güller geldi" dedi.

Bir gazetecinin son dönemde bol kıyafetler giyiyorsunuz mutlu bir haber mi var yoksa sorusuna ise "Bu elbisenin modeli böyle. Öyle bir şey olursa haberiniz olur" diyerek sahneye çıktı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ebru Gündeş Hamile Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement