Son dakika Boşanma haberleri, Boşanma son dakika, son dakika Boşanma

Son Dakika Boşanma Haberleri

  • Seda Sayan, boşanma söylentilerini yalanlayarak sitem etti
    16 Mar Seda Sayan, boşanma söylentilerini yalanlayarak sitem etti

    Seda Sayan, 2 yıl önce kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile evlenmiş olmasına rağmen boşanacağı iddialarını yalanladı. Soyadını sildirmesi üzerine çıkan boşanma haberlerine tepki gösteren Sayan, aşklarının hala devam ettiğini ve ailelerinin yalan haberlerden etkilendiğini belirtti.

  • Boşanma aşamasındaki adam, araçtan atlayan eşini vurduktan sonra intihar etti
    15 Mar Boşanma aşamasındaki adam, araçtan atlayan eşini vurduktan sonra intihar etti

    Çorum'da iki çocuk babası olan Emre Kolçak, boşanma aşamasındaki eşi Merve Kolçak'ı tartışma sonucu tabanca ile vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. Olayın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Emre Kolçak olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Merve Kolçak ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Çorum'da bir kişi, boşanma aşamasındaki karısını tabancayla yaraladıktan sonra intihar etti
    15 Mar Çorum'da bir kişi, boşanma aşamasındaki karısını tabancayla yaraladıktan sonra intihar etti

    Çorum'da Emre Kolçak, boşanma aşamasındaki eşi Merve Kolçak'ı tabancayla yaraladıktan sonra intihar etti. Olayın ardından Merve Kolçak hastaneye kaldırıldı. Çiftin 8 yaşında bir çocukları olduğu belirtildi.

  • Çorum'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Tabancayla Vuran Adam
    15 Mar Çorum'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Tabancayla Vuran Adam

    Çorum'da bir erkek, boşanma aşamasındaki eşini tabancayla vurdu. Ağır yaralanan kadın hastanede tedavi altına alındı. Olay, Çorum Mimarsinan Mahallesi'nde meydana geldi. Tartışmanın büyümesi üzerine kadın araçtan indi. Erkek ise araçtan inerek önce darp etti, ardından silahla ağır yaraladı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, erkek olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için araştırma başlattı.

  • Seda Sayan, boşanma söylentilerini yalanlayarak sitem etti
    15 Mar Seda Sayan, boşanma söylentilerini yalanlayarak sitem etti

    Çağlar Ökten ile evlendikten sonra nüfustaki Aysel Gürsaçer adına eklenen Ökten soyadı resmi evraklarda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle sildiren Seda Sayan, boşanma söylentisiyle gündeme geldi. Calı yayında söylentileri yalanlayan Sayan, "Bu aşktan ne istiyorlar? Yapmayın ya böyle" dedi.

  • Karısına kızan şahıs, yaşadıkları konteyneri yaktı
    15 Mar Karısına kızan şahıs, yaşadıkları konteyneri yaktı

    Hatay'da eşine kızan bir adam, yaşadıkları konteyneri yaktı. Afetzede kadın, şimdiyse eşinin kendisine zarar vereceği korkusuyla yaşıyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Hatay'da binlerce insan konteynerlerde yaşam sürmeye başlamıştı. Antakya ilçesinde eşi ve 2 çocuğuyla birlikte konteyner yuvasında yaşama tutunan 30 yaşındaki Başak Ş., geçtiğimiz günlerde dehşeti yaşadı. Afetzede kadının ailesiyle birlikte yaşadığı konteyner, eşi tarafından yakılmak istendi. Yanmayla birlikte yuvası hasar gören kadın, şimdiyse eşinin kendisine uygulayabileceği şiddetin tedirginliğiyle yaşıyor.

  • Hatay'da Eşine Kızan Adam Konteyneri Yaktı
    15 Mar Hatay'da Eşine Kızan Adam Konteyneri Yaktı

    Hatay'da yaşayan bir adam, eşine kızdığı için yaşadıkları konteyneri yakmıştır. Afetzede kadın, eşinin kendisine zarar vereceği korkusuyla tedirginlik içinde yaşamaktadır.

  • Kocaeli'de Eşini Bıçaklayan Sanık Yeniden Hakim Karşısında
    14 Mar Kocaeli'de Eşini Bıçaklayan Sanık Yeniden Hakim Karşısında

    Kocaeli'de kendisiyle barışmak istemeyen eşini bıçaklayarak 17 yıl hapse mahkum edilen sanık, Yargıtay'ın bozma kararı sonrası yeniden hakim karşısına çıktı. Sanık, pişman olduğunu belirterek özür diledi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

  • Konut Satışları Şubat Ayında Yüzde 17 Arttı
    14 Mar Konut Satışları Şubat Ayında Yüzde 17 Arttı

    Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Şubat ayında konut satışlarının yüzde 17 arttığını belirtti. İpotekli satışlarda da bir artış olduğunu söyleyen Özelmacıklı, ikinci el konut satışlarının payının yüksek olduğunu ifade etti. Ayrıca inşaat maliyetlerinin artması ve konut arzının yetersiz olması nedeniyle fiyatların yükselme eğiliminde olduğu vurgulandı.

  • Bozcaada'da Boşandığı Eşini Bıçaklayan Sanığın Yargılanması Başladı
    14 Mar Bozcaada'da Boşandığı Eşini Bıçaklayan Sanığın Yargılanması Başladı

    Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde boşandığı eşini bıçakla yaraladığı öne sürülen sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık, eski eşinin kendisini kıskandığını ve parasının peşinde olduğunu iddia etti. Müşteki ise uzun yıllardır şiddet gördüğünü ve düzenli olarak nafaka ödenmediğini belirtti. Duruşma 5 Nisan tarihine ertelendi.

  • Boşandığı eşinden şüphelenip DNA testi yaptırdı, 3 çocuğun 2'sinin kendinden olmadığını öğrendi
    14 Mar Boşandığı eşinden şüphelenip DNA testi yaptırdı, 3 çocuğun 2'sinin kendinden olmadığını öğrendi

    Konya'da yaşayan Hüseyin A., anlaşmalı boşandıktan sonra çocuklarına DNA testi yaptırdı. Test sonuçlarına göre, 15 yaşındaki oğlu biyolojik babası çıkarken, 12 ve 9 yaşlarındaki kız çocuklarının biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. Eski eşi ise çocukların babasının Hüseyin A.'nın kuzeni olduğunu iddia etti.

  • Bolu'da hapis cezası bulunan şahıs polisi görünce intihar etti
    13 Mar Bolu'da hapis cezası bulunan şahıs polisi görünce intihar etti

    Bolu'da hakkında hapis cezası ve yakalama kararı bulunan Emrah Yüce, polis ekiplerini karşısında görünce tabancayla kafasına ateş ederek hayatına son verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • İYİ Parti Milletvekili Uğur Poyraz, Afgan kökenli bir kişinin boşanma davasında Türkçe aslı olmaksızın sadece Peştun dilinde resmi tebliğ ilanı verilmesini eleştirdi
    13 Mar İYİ Parti Milletvekili Uğur Poyraz, Afgan kökenli bir kişinin boşanma davasında Türkçe aslı olmaksızın sadece Peştun dilinde resmi tebliğ ilanı verilmesini eleştirdi

    İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz, Nevşehir Aile Mahkemesi'nin bir ulusal gazeteye Türkiye'de yaşayan Afgan kökenli bir kişinin boşanma davasına ilişkin olarak Türkçe aslı olmaksızın yalnızca Peştun dilinde resmi tebliğ ilanı vermesini TBMM gündemine taşıdı. Poyraz, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a bu işlemin Anayasa'nın ayrımcılık yasağını ihlal edip etmediğini sordu ve Bakanlığın bu konuda herhangi bir idari süreç başlatıp başlatmadığını sordu.

  • Bankanın yaptığı hata 50 yıllık evli çiftin boşanmasına neden oluyordu
    13 Mar Bankanın yaptığı hata 50 yıllık evli çiftin boşanmasına neden oluyordu

    Aydın'ın İncirliova ilçesinde yaşayan 77 yaşındaki F.B. ile 75 yaşındaki Z.B. çifti, Ziraat Bankası'nın ilginç bir hatası nedeniyle az kalsın boşanıyordu. Bankamatikten eşinin hesabına ait ekstre alan kadın, gece yanında olan eşinin kartında çok sayıda işlem yapıldığını görünce aldatıldığını düşünüp boşanmaya kalktı. İlginç olayın, bankanın hafta sonu yapılan işlemleri pazartesi günü yapılmış gibi kaydetmesi sonucu yaşandığı ortaya çıktı.

  • Eşini öldürüp, sosyal medyadan 'Gururlu hissediyor' paylaşımı yapan zanlıya ağırlaştırılmış müebbet hapis
    12 Mar Eşini öldürüp, sosyal medyadan 'Gururlu hissediyor' paylaşımı yapan zanlıya ağırlaştırılmış müebbet hapis

    Çanakkale'nin Ezine ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u av tüfeğiyle öldüren Gencay Korur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cinayeti itiraf etti. Gencay Korur, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı ve cezasında indirim uygulanmadı.

  • Çanakkale'de boşanma aşamasındaki eşi av tüfeğiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
    12 Mar Çanakkale'de boşanma aşamasındaki eşi av tüfeğiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

    Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşini av tüfeğiyle öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanık, 'eşe ve kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın, cinayeti planladığına dair delillerin bulunduğu belirtildi.

  • Çanakkale'de Boşanma Aşamasındaki Kadını Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası
    12 Mar Çanakkale'de Boşanma Aşamasındaki Kadını Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

    Çanakkale'nin Ezine ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u av tüfeğiyle vurarak öldüren Gencay Korur, sosyal medyada 'Gururlu hissediyor' paylaşımı yapmıştı. Tutuklu sanık Gencay Korur, Çanakkale 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın daha önce de Ayşe Korur'a yönelik eylemlerinden dolayı cezalandırıldığı belirtildi.

  • Boşanma Aşamasındaki Eşi Falçatayla Yaralayan Sanığa 11 Yıl 8 Ay Hapis Cezası
    12 Mar Boşanma Aşamasındaki Eşi Falçatayla Yaralayan Sanığa 11 Yıl 8 Ay Hapis Cezası

    Bakırköy'de boşanma aşamasındaki eşini falçatayla yaralamaktan 11 yıl 8 ay hapisle cezalandırılan Mesut Öztürkmen'in yeniden yargılandığı davada karar açıklandı. Sanık Öztürkmen, 'Eşe karşı nitelikli kasten öldürmeye teşebbüs etme' suçundan 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

  • Antalya'da Zincir Market Çalışanı Kadın Eşini Bıçaklayarak Öldürdü
    12 Mar Antalya'da Zincir Market Çalışanı Kadın Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

    Antalya'nın Kepez ilçesinde bir zincir markette çalışan kadın, eşinin saldırısı sonucu kendisini depoya kilitledi. Eşinin içeri girerek bıçakladığı kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

  • Boşanma aşamasındaki eşini falçatayla yaralayan sanığa hapis cezası
    12 Mar Boşanma aşamasındaki eşini falçatayla yaralayan sanığa hapis cezası

    Bakırköy'deki bir alışveriş merkezinde boşanma aşamasında olduğu eşini falçatayla yüzünden yaraladığı gerekçesiyle yeniden yargılanan sanık, 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın daha önce verilen karar temyiz edilmeden uygulandı.

  • Prenses Kate'in 'montaj' fotoğrafının ardından Prens William ile aldatma iddiaları ortaya çıktı
    12 Mar Prenses Kate'in 'montaj' fotoğrafının ardından Prens William ile aldatma iddiaları ortaya çıktı

    Galler Prensesi Kate Middleton, gizemli bir karın ameliyatı geçirdi ve ardından ortadan kayboldu. Boşanma iddiaları ortaya atıldı. Prens William'ın Kate'i aldattığı iddialarıyla ilgili fotoğraf montajı yapıldığı ortaya çıktı.

  • İzmir'de Boşanma Aşamasındaki Eski Koca Dehşet Saçtı
    12 Mar İzmir'de Boşanma Aşamasındaki Eski Koca Dehşet Saçtı

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde boşanma aşamasındaki bir kişi, pompalı tüfekle eski eşini vurdu ve çıkan saçmalarla kızını yaraladı. Ardından aynı tüfekle intihar etti. Çaresiz kadının son sözleri 'Kurtarın bizi' oldu. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

  • İzmir'de Boşanma Aşamasındaki Karısını Vuran Şahıs, Kendini de Öldürdü
    11 Mar İzmir'de Boşanma Aşamasındaki Karısını Vuran Şahıs, Kendini de Öldürdü

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde boşanma aşamasında olduğu karısını pompalı tüfekle vuran ve çıkan saçmalarla kızının da yaralanmasına sebep olan şahıs, ardından aynı tüfekle yaşamına son verdi. Uzaklaştırma kararı bulunan eşini elinde pompalı tüfekle gören çaresiz kadının son sözleri ise 'Kurtarın bizi' oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

  • Kate Middleton'ın ameliyat sonrası ilk fotoğrafında 'montaj' iddiaları gündeme geldi
    11 Mar Kate Middleton'ın ameliyat sonrası ilk fotoğrafında 'montaj' iddiaları gündeme geldi

    İngiltere Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, karın ameliyatı sonrası ortadan kayboldu. Saray, boşanma iddialarını yalanlasa da Middleton'ın nerede olduğu konusunda şüpheler devam ediyor. Middleton, çocuklarıyla birlikte paylaştığı fotoğrafla teşekkür etti ancak fotoğrafta yapılan oynama iddiaları tartışmalara yol açtı.

  • İstanbul'da Emekli Polis Memuru ve Yardımcılarından Oluşan 3 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi
    10 Mar İstanbul'da Emekli Polis Memuru ve Yardımcılarından Oluşan 3 Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

    İstanbul'da eşi ve oğlunu silahla öldürüp cesetlerini Kırklareli'nde bir tarlaya gömdüğü belirlenen emekli polis memuru ile ona yardım ettiği öne sürülen yabancı uyruklu 2 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin yakalanmasının ardından cesetler İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

  • Eşi ve oğlunu öldürüp tarlaya gömen emekli polisten korkunç itiraf: Araç çamura saplanınca cesetleri satırla parçaladım
    10 Mar Eşi ve oğlunu öldürüp tarlaya gömen emekli polisten korkunç itiraf: Araç çamura saplanınca cesetleri satırla parçaladım

    İstanbul'da boşanma aşamasındaki eşi ve oğlunu öldürdükten sonra cesetlerini Kırklareli'nde tarlaya gömen emekli polisin ifadesi kan dondurdu. Cengiz Bedir, tartışma sırasında eşi ve oğlunun kendisine saldırdığı için öldürdüğünü söyledi. Öte yandan Bedir, aracının lastiklerinin yağmur nedeniyle çamurlu tarlaya saplandığını, bu nedenle eşi ve oğlunun cansız bedenlerini satırla parçaladığını itiraf etti.

  • Emekli polisin aile katliamında korkunç ayrıntılar ortaya çıktı
    10 Mar Emekli polisin aile katliamında korkunç ayrıntılar ortaya çıktı

    Boşanma aşamasında olduğu eşi ve oğlunu İstanbul'da öldüren emekli polis Cengiz Bedir, cesetleri Kırklareli'nde tarlaya gömdü. Bedir, cesetleri taşımasına yardım eden yabancı uyruklu kişilerle birlikte adliyeye sevk edildi. Olayı itiraf eden Bedir, tartışma sırasında eşi ve oğlunun kendisine saldırdığı için öldürdüğünü söyledi.

  • Boşanma Aşamasında Olan Eşini ve Oğlunu Öldüren Baba Gözaltına Alındı
    10 Mar Boşanma Aşamasında Olan Eşini ve Oğlunu Öldüren Baba Gözaltına Alındı

    İstanbul'da boşanma aşamasında olan emekli polis memuru Cengiz Bedir, eşi ve oğlunu silahla öldürdükten sonra Kırklareli'nde tarlasına gömdü. Yakınları tarafından polise başvurulması üzerine Bedir gözaltına alındı ve itirafı sonucunda anne ve oğlunun cansız bedenleri tarladan çıkarıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Emekli polis, eşi ve oğlunu öldürüp tarlaya gömdü
    09 Mar Emekli polis, eşi ve oğlunu öldürüp tarlaya gömdü

    İstanbul'da yaşayan emekli polis memuru Cengiz Bedir, boşanma aşamasında olduğu ve kayıp olarak aranan eşi Zeynep Bedir ile oğulları Tarık Bedir'i silahla öldürdükten sonra Kırklareli'de tarlasına gömdü. Bedir'in yer göstermesiyle tarladan çıkarılan anne ile oğlunun cansız bedeni otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Boşanmak isteyen kadın, adliyede şiddet gördü
    09 Mar Boşanmak isteyen kadın, adliyede şiddet gördü

    Mardin'in Midyat ilçesinde 2009 yılında evlenen ve 4 çocuğu olan Elbiren E., eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açtı. Boşanma sürecinde eşi tarafından saldırıya uğrayan Elbiren, hastaneye kaldırıldı. Elbiren'in avukatı, müvekkilinin öldürüleceğinden endişe ettiklerini belirtti ve eşin tutuklanmasını talep etti.

  • GAÜN Hastanesi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği Düzenlendi
    08 Mar GAÜN Hastanesi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği Düzenlendi

    Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Hastanesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bir etkinlik düzenledi. Etkinlikte hastane idaresi ve çalışanları bir araya geldi. GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Balat, konuşmasında kadınların toplumdaki önemine vurgu yaparak, kadının potansiyelinin dışlanmasının adaletsizlik olduğunu ve ekonomik kalkınma ile sosyal refahı zorlaştıracağını belirtti. GAÜN Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Şevki Hakan Eren ise kadınların iş hayatındaki varlığının önemine değindi ve kadınların dünyayı daha iyi bir yer haline getirme yolunda rehberlik ettiğini söyledi. Etkinlik, müzik eşliğinde devam etti.

  • Kayseri Baro Başkanı, erkek avukatın kadın avukata yönelik şiddetiyle ilgili soruşturma başlattıklarını açıkladı
    08 Mar Kayseri Baro Başkanı, erkek avukatın kadın avukata yönelik şiddetiyle ilgili soruşturma başlattıklarını açıkladı

    Kayseri Baro Başkanı Ali Köse, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında yaptığı konuşmada, Kayseri Adliyesi'nde bir erkek avukatın kadın avukata yönelik gerçekleştirdiği şiddetle ilgili soruşturma başlattıklarını belirtti. Köse, şiddetin ve istismarın olmadığı bir dünya için mücadele ettiklerini vurguladı ve şiddeti kesinlikle kabul etmediklerini söyledi.

  • İğneada'da kaçak bungalov faciasında sanıkların yargılanmasına başlandı: Tepki çeken 'Kuzu bile su birikintisinden kurtulurdu' savunması
    08 Mar İğneada'da kaçak bungalov faciasında sanıkların yargılanmasına başlandı: Tepki çeken "Kuzu bile su birikintisinden kurtulurdu" savunması

    Kırklareli'nin Demirköy ilçesi İğneada beldesinde geçen sene meydana gelen sel felaketinde 6 kişinin hayatını kaybettiği 'Sisli Vadi' bungalov evleri davasının ilk duruşması 14 saat sürdü. Sel felaketinde, ruhsata aykırı olarak inşa edildiği tespit edilen ve selde 6 kişinin hayatını kaybettiği 18 bungalov evin sahibi Bülent Bayrak hakkında, 'Taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma' suçundan dava açıldı.

  • Başkan Çerçioğlu'ndan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı
    07 Mar Başkan Çerçioğlu'ndan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Mesajı

    Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında kadınların özgürlük mücadelesine vurgu yapan Çerçioğlu, kadınların haklarını korumak ve eşitlik için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

  • Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden önemli açıklama
    06 Mar Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden önemli açıklama

    Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atanan Zekeriya Selamet, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Son bir yıl içinde 959 aile evlat edinme ve 4 bin 509 kişi koruyucu aile hizmetinden yararlanmak için başvuruda bulunmuştur. Ayrıca, 210 çocuğun aile yanına dönmesi sağlanmış, 61 çocuğa bakım tedbiri ve 919 çocuğa danışmanlık, sağlık ve eğitim tedbiri alınmıştır.

  • Türkiye nüfusunun yüzde 49,9'u kadınlarda oluşuyor
    06 Mar Türkiye nüfusunun yüzde 49,9'u kadınlarda oluşuyor

    Toplam nüfusun yüzde 49,9'unu kadınlar, yüzde 50,1'ini ise erkekler oluşturdu.

  • Türkiye'de Kadın Milletvekillerinin Oranı Artarken, Kadın Büyükelçilerin Oranı da Yükseldi
    06 Mar Türkiye'de Kadın Milletvekillerinin Oranı Artarken, Kadın Büyükelçilerin Oranı da Yükseldi

    Türkiye'de parlamentoda görev yapan kadın milletvekillerinin oranı 2023 yılı itibarıyla yüzde 19,9 olarak kaydedilirken, ülkeyi dünyanın dört bir yanında temsil eden kadın büyükelçilerin oranı yüzde 27,3'e ulaştı.

  • Türkiye nüfusunun yüzde 49,9'unu kadınlar, yüzde 50,1'ini erkekler oluşturdu
    06 Mar Türkiye nüfusunun yüzde 49,9'unu kadınlar, yüzde 50,1'ini erkekler oluşturdu

    Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) sonuçlarına göre 31 Aralık 2023 tarihi itibarıyla, kadın nüfus 42 milyon 638 bin 306 kişi, erkek nüfus 42 milyon 734 bin 71 kişi oldu.

  • 2023 Yılında 11 Bin 177 Çocuğun Evlendirildiği Ortaya Çıktı
    03 Mar 2023 Yılında 11 Bin 177 Çocuğun Evlendirildiği Ortaya Çıktı

    CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı 2023 yılı evlenme ve boşanma istatistiklerine göre, 16-17 yaş aralığında 10 bin 471 kız çocuğu ve 706 erkek çocuğunun evlendirildiğini belirtti. İlgezdi, bu durumu kaygı verici olarak değerlendirerek, çocuk yaşta evliliklerin artmasının sorunları da beraberinde getirdiğini vurguladı.

  • Karısını Tehdit Eden Şüpheli Tutuklandı
    02 Mar Karısını Tehdit Eden Şüpheli Tutuklandı

    Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, Kaynarca ilçesinde karısını tehdit ettiği öne sürülen şüphelinin tutuklandığını açıkladı. Şüpheli, daha önce elektronik kelepçe takıldıktan sonra tehditlerine devam ettiği için gözaltına alınmıştı.

  • Prof. Dr. Serpil Sancar, Türk Kadınlar Birliği'nin 100. kuruluş yıl dönümünde konferans verdi
    02 Mar Prof. Dr. Serpil Sancar, Türk Kadınlar Birliği'nin 100. kuruluş yıl dönümünde konferans verdi

    Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden Prof. Dr. Serpil Sancar, Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen konferansta kadın hakları ve eşitlik konularında Türkiye ve dünya örneklerini paylaştı. Türk Kadınlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Ayşe Uzunlu da birliğin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

  • Boşandığı eşi ve kayınpederini öldüren katil zanlısı hakim karşısında böyle savunma yaptı
    02 Mar Boşandığı eşi ve kayınpederini öldüren katil zanlısı hakim karşısında böyle savunma yaptı

    Gaziantep'te boşandığı eşi ve eski kayınpederini adliye çıkışında takip ederek silahlı saldırı düzenleyerek öldüren Mertcan Köse ilk kez hakim karşısına çıktı. Köse savunmasında, "Mahkemenin çocuğumuzun velayetini anneye vermesini hazmedemedim" dedi.

  • Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Gelin korkusuzca ve insanca yaşayacağımız bir ülke kuralım
    01 Mar Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Gelin korkusuzca ve insanca yaşayacağımız bir ülke kuralım

    Türkiye'de bir günde sekiz kadın cinayeti yaşanmasının ardından, Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Esmaül Hüsna Aslan, Türk kadınlarına çağrıda bulunarak 'Gelin korkusuzca ve insanca yaşayacağımız bir ülke kuralım' dedi. Kadın cinayetleri haberleri kamuoyunda yoğun tepkilere neden olurken, Zafer Partisi'nin Ankara'daki Genel Merkez binasının bahçesinde bulunan 'Kadına yönelik şiddetle mücadele' anıtı önünde anma yapıldı. Aslan, açıklamasında AKP iktidarını suçlayarak, 'AKP iktidarı bu cinayetlerin azmettiricisidir' ifadelerini kullandı.

  • Arjantinli Futbolcu Eşinin Dünya Kupası Madalya ve Formasını Sattığını İddia Etti
    01 Mar Arjantinli Futbolcu Eşinin Dünya Kupası Madalya ve Formasını Sattığını İddia Etti

    Arjantinli futbolcu Ezequiel Palacios'un boşanma sürecindeki eşi, Dünya Kupası finalindeki madalya ve formasını satarak borçlarını ödediğini iddia etti. Palacios'un Xabi Alonso'nun Bayer Leverkusen takımında forma giydiği dönemde Arjantin'in Dünya Kupası zaferi sonrası, eşinin bu adımı attığı belirtildi. Bu satışın ardındaki nedenler ve elde edilen miktar hakkında detay verilmedi.

  • Skandal iddia: 'Ben soyunmayınca kocam kadın kıyafetleri giydi'
    01 Mar Skandal iddia: "Ben soyunmayınca kocam kadın kıyafetleri giydi"

    İnternet ortamındaki görüntülü sohbet sitelerinde kadın kılığına girerek para kazandığını iddia eden bir kadın, kocasının kendisini bu sitelere girmeye zorladığını ve başka erkeklerle konuştuğunu iddia etti. Kadının boşanma davası açtığı belirtildi.

  • İnternet Ortamındaki Görüntülü Sohbet Siteleri Evli Çiftin Arasını Bozdu
    01 Mar İnternet Ortamındaki Görüntülü Sohbet Siteleri Evli Çiftin Arasını Bozdu

    İzmir'de yaşayan bir çiftin arasını internet üzerindeki görüntülü sohbet siteleri bozdu. Eşinin baskılarına dayanamayan kadın boşanma davası açtı. İddialara göre, kadının eşi başka erkeklerle sohbet ederek para kazanıyordu.

  • Eşi görüntülü sohbet sitelerine girmeyince adam sinsi planını uyguladı
    01 Mar Eşi görüntülü sohbet sitelerine girmeyince adam sinsi planını uyguladı

    İnternet ortamındaki görüntülü sohbet siteleri, bir çiftin arasını bozdu. Eşinin baskılarına dayanamayan kadın, boşanma davası açtı. İddialara göre, kadının eşi, onu sohbet sitelerine girmeye ve başka erkeklerle konuşmaya zorluyordu. Eşinin ise kadın kılığına girerek başka erkeklerle sohbet ettiği ve para kazandığı iddia edildi. Kadın, yaşadığı mağduriyetlerden dolayı delilleri topladıktan sonra polise ihbar etti ve boşanma davası açtı.

  • Yargıtay, yabancı ülkede boşananları ilgilendiren emsal bir karara imza attı
    01 Mar Yargıtay, yabancı ülkede boşananları ilgilendiren emsal bir karara imza attı

    Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, mal rejiminin tasfiyesi davalarında zaman aşımı başlangıç tarihinde yaptığı değişiklikle yabancı ülkede boşananları ilgilendiren emsal bir karar imza attı. Kararı değerlendiren İstanbul Barosu Avukatlarından Fatih Karamercan, 'Mal rejiminin tasfiyesinde zaman aşımının başlangıcı artık tarafların iradesine bırakılmamıştır. Bu karar hem hukuken hem de sosyolojik olarak doğru ve yerinde bir karardır' dedi.

  • Boşanma aşamasındaki eşini bıçaklayan zanlı tutuklandı
    29 Şub Boşanma aşamasındaki eşini bıçaklayan zanlı tutuklandı

    Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşini bıçaklayan zanlı tutuklandı. Onur G, boşanma aşamasında olduğu eşi Hatice G. ile karşılaştı. Tartışma kavgaya dönüştü ve Onur G, Hatice G'yi bıçakla yaraladı. Olayın ardından zanlı gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • TBMM Genel Kurulunda CHP, DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisinin grup önerileri kabul edilmedi
    29 Şub TBMM Genel Kurulunda CHP, DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisinin grup önerileri kabul edilmedi

    TBMM Genel Kurulunda CHP, DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisinin gündeme ilişkin grup önerileri kabul edilmedi.

  • Darıca'da eşini keserle vurarak yaralayan sanığın iddianamesi detaylarıyla ortaya çıktı
    29 Şub Darıca'da eşini keserle vurarak yaralayan sanığın iddianamesi detaylarıyla ortaya çıktı

    Kocaeli'nin Darıca ilçesinde eşini başına keserle vurarak ağır yaralayan, kayınpederini de bıçaklayarak öldüren sanık hakkında hazırlanan iddianamenin detaylarına ulaşıldı. Sanık, kendini savunmak amacıyla keserle vurduğunu ve bıçağı rastgele salladığını iddia etti. Olayın ardından yakalanan sanık hakkında 'eşe karşı kasten öldürme suçuna teşebbüs' ve 'kasten öldürme' suçlarından dava açıldı.

  • Çanakkale'de Boşanma Aşamasındaki Eşi Ayşe Korur'u Öldüren Sanığın Telefon Kayıtları Ortaya Çıktı
    29 Şub Çanakkale'de Boşanma Aşamasındaki Eşi Ayşe Korur'u Öldüren Sanığın Telefon Kayıtları Ortaya Çıktı

    Çanakkale'nin Ezine ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u av tüfeğiyle öldüren tutuklu sanık Gencay Korur'un telefon kayıtlarında, cinayetten bir gün sonra kız arkadaşına eşini öldürdüğünü söylediği ortaya çıktı. Sanığın savunmasında bilirkişi raporunu kabul etmediği ve DNA testi talep ettiği belirtildi. Müşteki avukatı ise sanığın cinayeti planladığını ve kız arkadaşına anlattığını, namus cinayeti iddiasının gerçeklik payı olmadığını ifade etti.

  • Isparta'da boşanma aşamasında olan çift arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı
    29 Şub Isparta'da boşanma aşamasında olan çift arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı

    Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde boşanma aşamasında olan bir çift arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sonucunda kadın bacağından bıçakla yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Şüpheli ise olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Avukat Handan Döre: Mahkemeler talep edilmeyen hususa karar veremez
    29 Şub Avukat Handan Döre: Mahkemeler talep edilmeyen hususa karar veremez

    Avukat Handan Döre, boşanmanın ardından mahkemelerin nafaka ile ilgili talep edilen dışında aşar şekilde bir karar veremeyeceğini söyleyerek, 'Taleple bağlılık ilkesi gereği mahkeme talep edilmeyen hususa karar veremez' dedi.

  • Denizli'de Boşanma Aşamasındaki Adam Kendine Zarar Vermeye Kalktı
    29 Şub Denizli'de Boşanma Aşamasındaki Adam Kendine Zarar Vermeye Kalktı

    Denizli'de boşanma aşamasında olduğu eşiyle barışamayan bir adam, kendine zarar vermeye çalıştı. Polis ve psikologun uzun uğraşları sonucunda şahıs elindeki bıçağı bırakmaya ikna oldu. Olay, Merkezefendi ilçesinde meydana geldi.

  • İş Görüşmesinden Çıkan Kadın, Eşi Tarafından Bıçaklanarak Öldürüldü
    28 Şub İş Görüşmesinden Çıkan Kadın, Eşi Tarafından Bıçaklanarak Öldürüldü

    İzmir'in Aliağa ilçesinde bir kadın, iş görüşmesinden çıktıktan sonra eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Özlem Çankaya'nın eşi Ahmet Çankaya, olayla ilgili gözaltına alındı ve tutuklandı.

  • Boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen Hatun Aslan son yolculuğuna uğurlandı
    28 Şub Boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen Hatun Aslan son yolculuğuna uğurlandı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürülen Hatun Aslan'ın cenazesi, Akyazı Taşyatak Mahallesi Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

  • Boşanma aşamasındaki kadın silahla vurularak öldürüldü
    28 Şub Boşanma aşamasındaki kadın silahla vurularak öldürüldü

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından silahla vurularak öldürülen kadının cenazesi toprağa verildi. Hatun A'nın cenazesi Taşyatak Mahallesi Merkez Camisi'nde kılınan namazın ardından defnedildi. Cenaze törenine yakınları ve Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan da katıldı.

  • Akyazı'da boşanma aşamasındaki kadın kocası tarafından öldürüldü
    28 Şub Akyazı'da boşanma aşamasındaki kadın kocası tarafından öldürüldü

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde boşanma aşamasındaki Hatun Aslan, kocası tarafından öldürüldü. Olay sonrası yapılan incelemelerin ardından Hatun Aslan'ın cenazesi defnedildi. Hatun Aslan'ın ikinci evliliği olduğu ve ilk evliliğinden iki çocuğu bulunduğu öğrenildi.

  • Konya'da bir kişi evinde öldürüldü, damadı tutuklandı
    28 Şub Konya'da bir kişi evinde öldürüldü, damadı tutuklandı

    Konya'nın Ereğli ilçesinde, Mehmet Akif Mahallesi'nde yaşayan Cuma Han, evinde satırla öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili olarak Han'ın damadı Nazım M. ile olay günü evde oldukları belirlenen B.E. ve M.A. gözaltına alındı. Nazım M. tutuklanırken diğer zanlılar serbest bırakıldı. Nazım M., kayınpederiyle görüşmek için Konya'ya gelmiş ve aralarında çıkan kavgada Cuma Han'ı öldürdüğü iddia ediliyor.

  • Konya'da Kayınpederini Öldüren Damat Tutuklandı
    28 Şub Konya'da Kayınpederini Öldüren Damat Tutuklandı

    Konya'nın Ereğli ilçesinde kayınpederini evinde satırla öldüren damat, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cinayetin işlendiği sırada evde bulunan diğer şüpheliler ise serbest bırakıldı.

  • Eskişehir Barosu Kadın Hakları Merkezi Şiddet Mağdurlarına Ücretsiz Hukuki Danışmanlık Sağlıyor
    27 Şub Eskişehir Barosu Kadın Hakları Merkezi Şiddet Mağdurlarına Ücretsiz Hukuki Danışmanlık Sağlıyor

    Eskişehir Barosu Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Avukat Eylem Köroğlu Karacasu, şiddetin artış gösterdiğini belirterek, kadın hakları merkezlerine başvurabileceklerini ve ücretsiz hukuki danışmanlık sağladıklarını söyledi.

  • Türkiye'de 12 saat içinde 7 kadın öldürüldü
    27 Şub Türkiye'de 12 saat içinde 7 kadın öldürüldü

    Türkiye'de son 24 saat içinde 7 kadın, birlikte oldukları ya da boşanma aşamasındaki erkekler tarafından öldürüldü. Bursa, Adıyaman, Erzurum, Sakarya, İstanbul, Denizli ve İzmir'de gerçekleşen cinayetlerde kadınlar tabancayla veya bıçakla saldırıya uğradı. Bazı saldırganlar intihar etti. Kadınların öldürülmeden önce şiddet gördükleri ve yardım taleplerinde bulundukları biliniyor.

  • Kocasının katlettiği genç kadının son paylaşımları yürek burktu: Takdir-i İlahi
    27 Şub Kocasının katlettiği genç kadının son paylaşımları yürek burktu: Takdir-i İlahi

    Sakarya'da boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurularak öldürülen 29 yaşındaki kadının sosyal medyada hesabından yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Hayatını kaybeden kadının son fotoğrafını ise olaydan saatler önce ''Takdir-i ilahi'' notu ile paylaştığı ortaya çıktı. Cinayete kurban giden kadının ikinci evliliği olduğu ve ilk evliliğinden ise iki çocuğunun da bulunduğu öğrenildi.

  • Boşanma aşamasındaki kadının öldürülmesi
    27 Şub Boşanma aşamasındaki kadının öldürülmesi

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürülen 29 yaşındaki kadının sosyal medyada yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. Kadının son fotoğrafını 'Takdir-i ilahi' notuyla paylaştığı ortaya çıktı. Cinayete kurban giden kadının ikinci evliliği olduğu ve ilk evliliğinden iki çocuğunun da bulunduğu öğrenildi.

  • Konya'da bir kişi evinde öldürüldü, damadı gözaltına alındı
    27 Şub Konya'da bir kişi evinde öldürüldü, damadı gözaltına alındı

    Konya'nın Ereğli ilçesinde, bir kişinin evinde öldürülmüş halde bulunmasıyla ilgili ihbarı yapan damadı gözaltına alındı. Polis, evde öldürülmüş halde bulunan kişinin damadı olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan damat, eşinden boşanma aşamasında olduğu ve kayınpederiyle yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu cinayeti işlediği iddia ediliyor. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • Konya'da satırla katledilen kişinin katili damadı çıktı
    27 Şub Konya'da satırla katledilen kişinin katili damadı çıktı

    Konya'nın Ereğli ilçesinde evinde satırla öldürülmüş olarak bulunan adamın, damadı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayet zanlısı damadın, kan donduran cinayeti işledikten bir süre sonra çevreyi rahatsız ettiği ve mahallelinin ihbarı üzerine geceyi karakolda geçirdiği öğrenildi. Zanlının, sabah eve döndüğünde kayınbabasını kanlar içinde bulduğunu ihbar ettiği tespit edildi.

  • Sakarya'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Vuran Koca İntihar Etti
    27 Şub Sakarya'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Vuran Koca İntihar Etti

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini silahla vurarak öldüren koca, intihar etti. Olayda çiftin hayatını kaybettiği belirlendi.

  • Boşanma aşamasındaki koca dehşet saçtı: 2 ölü
    27 Şub Boşanma aşamasındaki koca dehşet saçtı: 2 ölü

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde boşanma aşamasındaki koca, silahla önce genç kadını daha sonra kendisini vurarak 2 kişinin ölümüne sebep oldu. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatılırken, genç kadının sosyal medya paylaşımları dikkat çekti.

  • Boşanma aşamasındaki adam eşini vurup intihar etti
    27 Şub Boşanma aşamasındaki adam eşini vurup intihar etti

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde boşanma aşamasındaki bir koca, silahla önce eşi daha sonra kendisini vurarak 2 kişinin ölümüne sebep oldu. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

  • TÜİK, akraba evliliklerinin en çok yaşandığı ili açıkladı
    27 Şub TÜİK, akraba evliliklerinin en çok yaşandığı ili açıkladı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılına ilişkin evlenme ve boşanma istatistiklerini açıkladı. Verilere göre, akraba evlilikleri bir önceki yıla göre yüzde 0,6 azaldı. Akraba evliliklerinin en yaygın olduğu il Şanlıurfa oldu. En az görüldüğü iller ise Karabük, Kütahya ve Balıkesir oldu. Ayrıca, çocuk yaşta evliliklerde azalma görüldü ve en çok evlilik temmuz ayında gerçekleşti.

  • Kadın Cinayetlerinde İhmali Olan Kamu Görevlileri Yargılanacak
    26 Şub Kadın Cinayetlerinde İhmali Olan Kamu Görevlileri Yargılanacak

    Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu ve Karabağlar Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen basın açıklamasına katıldı. Açıklamada, Serpil Erfındık'ın öldürülmeden önce şikayetlerine rağmen yeterli koruma sağlanmadığı için kamu görevlileri hakkında suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi. Karabağlar Kent Konseyi Kadın Meclisi, adalet arayan ailelerin yanında olduğunu ve mücadelesini sürdüreceğini vurguladı.

  • Konya'da Boşanma Aşamasındaki Karısını Silahla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası
    26 Şub Konya'da Boşanma Aşamasındaki Karısını Silahla Öldüren Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası

    Konya'da boşanma aşamasındaki karısını silahla öldüren sanığa verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası kararının gerekçesinde, sanığın maktulü tasarlayarak öldürdüğünün anlaşıldığı belirtildi. Sanığın maktulü, barışmayı kabul etmediği için öldürdüğü aktarılan kararda, olayın tasarlayarak işlendiğinin kabulü gerektiği ifade edildi.

  • Aydın'da İlk Evlenme Yaşı Yükseliyor
    26 Şub Aydın'da İlk Evlenme Yaşı Yükseliyor

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Aydın'da 2023 yılında ilk evlenme yaşı erkeklerde 28,4, kadınlarda ise 25,5 olarak belirlendi. Aydın'da geçen yıl evlenme sayısı artarken, boşanma sayısı azaldı. Ayrıca akraba evliliklerinde de düşüş yaşandı.

  • Selçuklu Belediyesi'nden Türkiye'ye örnek bir proje daha
    26 Şub Selçuklu Belediyesi'nden Türkiye'ye örnek bir proje daha

    SAGEM (Selçuklu Aile Gelişim Merkezi) İlçe Sakinlerine Hizmet Vermeye Başladı

  • Çanakkale'de boşanma aşamasındaki eşini boğarak öldüren tutuklu Fırat Yıldızhan ifade verdi
    25 Şub Çanakkale'de boşanma aşamasındaki eşini boğarak öldüren tutuklu Fırat Yıldızhan ifade verdi

    Çanakkale'nin Biga ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini boğarak öldüren Fırat Yıldızhan, savcılıktaki ifadesinde olayın detaylarını anlattı. Yıldızhan, eşini boğduktan sonra cesedini hafriyat alanına gömdüğünü itiraf etti.

  • Eşini öldüren adamdan korkunç itiraf!
    25 Şub Eşini öldüren adamdan korkunç itiraf!

    Çanakkale'nin Biga ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Saliha Gizem Yıldızhan'ı iple boğarak öldüren Fırat Yıldızhan, savcılık ifadesinde suçunu itiraf etti. Yıldızhan, eşinin direnmesi üzerine boğazını hareketsiz kalana kadar sıktığını ve ölmesini istediği için hastaneye götürmediğini söyledi. Cesedi kardeşiyle birlikte gömen şahıslar tutuklandı.

  • İzmir'de Ezgi Özarslan'ın kemikleri bulundu, katil eşi olduğu belirlendi
    24 Şub İzmir'de Ezgi Özarslan'ın kemikleri bulundu, katil eşi olduğu belirlendi

    İzmir'in Konak ilçesinde, Tarihi Asansör yakınlarında bulunan insan kemiklerinin, 29 Temmuz 2022 tarihinde boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Özarslan'ı öldüren ve aylardır her yerde aranan Deniz Özarslan'a ait olduğu belirlendi. Ön raporda, kemiklerde düşmeye bağlı kırıklar olduğu ifade edilirken, Ezgi Özaraslan'ın annesi Ziynet Erkin, sokak sokak dolaşarak afişler asıp aylardır kızının katilini arıyordu.

  • Çorum'da Boşanma Aşamasındaki Eşinin Arkadaşını Bıçakla Yaraladı
    24 Şub Çorum'da Boşanma Aşamasındaki Eşinin Arkadaşını Bıçakla Yaraladı

    Çorum'da bir kişi, boşanma aşamasındaki eşinin evine gittiğinde, misafir olarak bulunan arkadaşını bıçakla yaraladı. Tartışmanın ardından takip ederek aracı durduran saldırgan, eşini de bıçakla yaraladı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi, yaralılar tedavi altına alındı.

  • İzmir'de Ezgi Özarslan'ı öldürdüğü suçlamasıyla aranan eşinin cesedi boş arazide bulundu
    24 Şub İzmir'de Ezgi Özarslan'ı öldürdüğü suçlamasıyla aranan eşinin cesedi boş arazide bulundu

    İzmir'in Konak ilçesinde boş arazide bulunan cesedin, 29 Temmuz 2022'de Ezgi Özarslan'ın tabancayla öldürülmesi sonrası firar eden boşanma aşamasındaki eşi Deniz Özarslan'a ait olduğu tespit edildi. Ceset üzerinde bulunan tabancanın Ezgi Özarslan'ın öldürülmesinde kullanıldığı belirlendi.

Advertisement