Ebru Şallı: Çocukların Tiktok'ta olması bana aşırı geliyor - Son Dakika
Magazin

Ebru Şallı: Çocukların Tiktok'ta olması bana aşırı geliyor

Ebru Şallı: Çocukların Tiktok\'ta olması bana aşırı geliyor

Ebru Şallı, önceki gün Nişantaşı'nda bulunan bir klinikten çıkarken görüntülendi.

07.04.2021 08:43  Güncelleme: 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ebru Şallı, önceki gün Nişantaşı'nda bulunan bir klinikten çıkarken görüntülendi. Bağışıklık sistemini güçlendirmek için ilaç takviyesi aldığını belirten Şallı, Demet Akalın'ın 7 yaşındaki kızı Hira'nın TikTok uygulamasında 7 bin TL harcamasıyla ilgili soruya da şu yanıtı verdi:

"TikTok'lar bence çocukların yeri değil. Çocuklarıma TikTok, sosyal medya konusunda pek izin vermiyorum. Zaten onların ilgi alanı değil."

17 yaşındaki oğlu Beren'in Instagram kullanmadığını sözlerine ekleyen Şallı, "Oğlumun Instagram'ı yok. Çok şükür kitap okuyabilen, spor yapan, bir çocuk yetiştirdim. Sosyal medyada hepimiz varız ama çocukların çok küçük yaşlarda TikTok'larda dans falan etmesi bana biraz fazla ve aşırı geliyor" diye konuştu.

Ünlü sunucu, muhabirlerin "Demet Hanım biraz daha dikkatli olsun diyebilir miyiz" sözüne "Tabii" şeklinde karşılık verdi.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Ebru Şallı: Çocukların Tiktok'ta olması bana aşırı geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Feryal: Doğru söylemiş aslında ,,, ama Demet verir cevabını-:)) 3 0 Yanıtla T: Aynen:-)) 2 0 T: Senin Tiktok hesabın varmı:-)) 0 1 T: Senin Tiktok hesabın varmı? :-)) 0 0
  • T: Aynen katılıyorum 1 0 Yanıtla

Advertisement