Ebru Şancı, futbolcu eşinin kurallarını açıkladı: Alpaslan, açık fotoğraf paylaşmamı yasakladı - Son Dakika
Spor

Ebru Şancı, futbolcu eşinin kurallarını açıkladı: Alpaslan, açık fotoğraf paylaşmamı yasakladı

Ebru Şancı, futbolcu eşinin kurallarını açıkladı: Alpaslan, açık fotoğraf paylaşmamı yasakladı

Göztepeli milli futbolcu Alpaslan Öztürk'ün eşi Ebru Şancı, "Alpaslan taytlı, büstiyerli fotoğraflara izin vermiyor" dedi. Alpaslan'ın kariyeriyle ilgili de, "Kötü bir dönem yaşadık. Alpaslan, altı ay top oynayamadı. Televizyondan arkadaşlarının maçını izleyip çocuklarının gazını çıkarıyordu. Hep çok düşündüm 'Bu dönemi nasıl atlatırız?' diye ama Allah yardım etti. Para kazanamadı, ben destek oldum" diye konuştu.

16.04.2021 15:40  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski manken ve oyuncu Ebru Şancı, Göztepe'de forma giyen eşi Alpaslan Öztürk'le ilgili bilinmeyenleri anlattı. Hürriyet'e röportaj veren Şancı, Alpaslan'ın sosyal medyada paylaştığı fotoğraflara yasak getirdiğini söyledi.

İşte Şancı'nın açıklamaları:

"BİR LİRA KAZANAMADI"

"Bir adamı var eden ailesidir. Ben Alpaslan'la tanıştığımda Kasımpaşa'daydı. Sonra Eskişehir'e gittik. Kötü bir dönem yaşadık. Sonra Alpaslan, altı ay top oynayamadı. Televizyondan arkadaşlarının maçını izleyip çocuklarının gazını çıkarıyordu. Hep çok düşündüm 'Bu dönemi nasıl atlatırız?' diye ama Allah yardım etti. Bir sene boyunca bir lira bile kazanmadı. Ben bir kadın olarak arkasında durdum ve durmam da gerekiyordu. Üç tane evladımız var. En ümidi kestiği zaman bile 'Sen yaparsın, sen iyisin, sende yetenek var' dedim. Her an yanında oldum. Bence şu an kapasitesinin yarısıyla oynuyor. En büyük hayali Milli Takım'dı, oldu.

"O BENİM ESERİM"

Alpaslan yakışıklı bir adam. Bir kere futbolcu ve Türkiye'deki kadınların ilgisini çekiyor. İlk tanıştığımda baktım çocuk güzel. Eve geldim anneme dedim ki 'Bir çocukla tanıştım. Burnu biraz büyük, dişleri çürük, yamuk.' Bir hafta sonra dayanamadım. 'Senin dişlerini yaptıralım' dedim. O gün 32 dişini yaptırdık. Sonra burnunu yaptırdım. Şu an olduğundan bambaşka bir adam. Alpaslan aslında benim eserim.

"SPOR YAPARKEN PAYLAŞIM YAPAMIYORUM"

Bir kere asla spor yaparken video paylaşamıyorum, yasak. Taytlı, büstiyerli fotoğraflara izin vermiyor. Zaten ben de artık üç çocuklu biri olarak bana bir artısı olmadığı için paylaşmıyorum.Genellikle çocuklarımı, köpeklerimi paylaşıyorum. Daha çok ilgi çekiyor. Herkes 'Eviniz hep böyle dağınık mı?' diye soruyor.Valla hep böyle dağınık. 3 çocuklu, 5 köpekli bir ev bu. Nasıl top00layalım!"

Son Dakika Spor Ebru Şancı, futbolcu eşinin kurallarını açıkladı: Alpaslan, açık fotoğraf paylaşmamı yasakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • kul: bir adam ancak bu kadar rezil edilir.para kazanmadı ben baktım dişini burnunu yaptırdım cümlelere bak yazık geldiğimiz hale bak. 25 0 Yanıtla
  • Bjk1903: Alpaslan da biraz şeref haysiyet var ise hemen boşanır yok burnunu düzelttirmiş yok dişlerini yaptırmış hadi ordan be 13 0 Yanıtla
  • Ziya : Para lafı etmeyeydin iyiydi ve teyzee 12 0 Yanıtla
  • Baya bayan: Para kazanamadı ben destek oldum diyor yok bacım sen niye destek oldun biz yardım ederdik ilte zihniyet bu benim param benim kocamın parası o da benim bayanlar olarak bencillik yaşıyoruz kocanı ezdin bu haberle 10 1 Yanıtla
  • Tsortcu: Bunasil hatun oglum hemen terk et neymis para kazanamamisin o destek olmus reklama bak sende bunu hatun diye gezdir 8 1 Yanıtla
  • İsimsiz: Dişi ve burnu yaptıran herkes yakışıklı oluyor 8 0 Yanıtla
  • Mazi: Alparslan benim eserim!!! Bu lafa ne denir ki? İnanılmaz bir şirk koşma var!!! 6 2 Yanıtla
  • Akıllı: Kaddafinin salak oğlunun paralarını harcayarak kendini yeni bir kukla erkek dizayn etmiş 7 0 Yanıtla
  • Osmanli: Açık giyinmeyi musade etmediği haline bak 7 0 Yanıtla
  • Ays22: Önemli olan olduğu gibi kabul edebilmek demekki sen adamı sevmemişsin... kendine kukla yapmışsın 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı
    02:46 Düzce'de Ramazan Ayında Kural Tanımayan Sürücülere Cezai İşlem Uygulandı

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Trafik denetimlerinde 94 okul servisi, 281 motosiklet ve 7 bin 721 araç kontrol edildi. Toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı.

  • Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım
    23:45 Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz, İrfan Can Eğribayat'a neden vurduğunu böyle açıkladı: Dayanamadım

    Fenerbahçe'de geçmişte forma giyen Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, maç sonrası çıkan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Korkmaz, ''Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil'' dedi.

  • Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler
    23:05 Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında adı geçen AK Partili vekilden ilk sözler

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında adı geçen AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal açıklama yaptı. Yeşildal, ''Yalan olduğu şuradan belli; Hatay'da AK Parti binası yok. Konteynerde hizmet veriyoruz. Seçimi kaybedeceğini düşünenler seçimi manipüle ediyor. İki gündür bu ses kayıtları şehirde konuşuluyordu. Gökhan Zan'la da öncesinde bir temasımız olmadı. Bu iddialarla ilgili de görüşmedim.'' dedi.

  • Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu
    22:46 Türkiye, Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda kadınlarda şampiyon oldu

    Antalya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Güreş Turnuvası'nda Türkiye, kadınlarda şampiyonluğu elde etti. Türkiye, topladığı 180 puanla takım halinde birinci oldu. Turnuva serbest stil, kadınlar ve grekoromen stildeki müsabakalarla sona erdi. Grekoromen stilde İran birinci olurken, Türkiye ikinci sırada yer aldı. Serbest stilde ise İran birinci, Türkiye ikinci oldu. Kadınlarda madalya kazanan sporcular da açıklandı.


Advertisement