Ebru Yaşar Bebeğinin Parmağına 500 Bin TL'lik Yüzük Takınca Olay Oldu - Son Dakika
Magazin

Ebru Yaşar Bebeğinin Parmağına 500 Bin TL'lik Yüzük Takınca Olay Oldu

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, eşinin kendisine aldığı 500 bin TL'lik tektaşı bebeğinin parmağına taktı. Yaşar, bebeğini parmağındaki yüzükle paylaşınca sosyal medyadan tepkiler gecikmedi.

16.08.2017 12:49  Güncelleme: 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ebru Yaşar, eşi Necat Gülseven'in düğün hediyesi tektaşı 5 aylık kızının parmağına taktı. Altına da ''Kızım yüzüğüme ortak olursa...'' notunu düştü.

500 BİN LİRA DEĞERİNDEKİ YÜZÜĞÜ BEBEĞİNİN PARMAĞINA TAKTI

Mayıs'ta 'Haddinden Fazla' adlı bir albüm çıkaran Ebru Yaşar önceki akşam Kıbrıs Girne'deki Skull King Casino'da konser verdi. Modacı Canan Yaka imzalı kostümüyle izleyenleri büyüledi. Ebru Yaşar 2015 yazında Necat Gülseven ile evlenmişti. Eşi, Ebru Yaşar'a 500 bin lira değerinde, 6 karatlık tektaş hediye etmişti. Ebru Yaşar, 14 Şubat 2017'de dünyaya getirdiği ikizlerinden Ebru Su'nun parmağına o yüzüğü taktı. Instagram'da paylaştığı fotoğrafın altına da ''Kızım yüzüğüme ortak olursa'' yazdı.

EŞİ DAHA ÖNCE PAHALI SÜRPRİZLER YAPMIŞTI

Necat Gülseven daha önce Ebru Yaşar'a yat, otomobil ve servet değerinde tektaş almıştı. Gülseven Haziran ayındaki evlilik yıl dönümlerinde Ebru Yaşar'a unutulmaz bir jest yapmıştı. Lazerle oturdukları mekanın karşında bulunan tepeye "Kıymetlim, her şeyimsin. Seni çok seviyorum" yazdırmıştı. Ebru Yaşar bu sürpriz karşısında duygulanıp ağlamıştı.

İşte o paylaşım:

Ebru Yaşar Bebeğinin Parmağına 500 Bin TL\'lik Yüzük Takınca Olay Oldu

Son Dakika Magazin Ebru Yaşar Bebeğinin Parmağına 500 Bin TL'lik Yüzük Takınca Olay Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement