Ece Erken'e 'Gizlilik' Şoku...erken'in Pizzasına Tükürülen Hüseyin Alyüz İçin 'Tosuncuk' Benzetmesi... - Son Dakika
Güncel

Ece Erken'e 'Gizlilik' Şoku...erken'in Pizzasına Tükürülen Hüseyin Alyüz İçin 'Tosuncuk' Benzetmesi...

Ece Erken'e 'gizlilik' şoku...Erken'in pizzasına tükürülen Hüseyin Alyüz için 'Tosuncuk' benzetmesi yargıya taşınıyor Ece Erken'in soruşturmanın gizliğini ihlal ettiği iddiası Pizzasına tükürülen Hüseyin Alyüz'ün Avukatı Kemal Sayılır;

26.11.2018 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ece Erken'e 'gizlilik' şoku...Erken'in pizzasına tükürülen Hüseyin Alyüz için 'Tosuncuk' benzetmesi yargıya taşınıyor

Ece Erken'in soruşturmanın gizliğini ihlal ettiği iddiası

Pizzasına tükürülen Hüseyin Alyüz'ün Avukatı Kemal Sayılır;

"Ece Erken soruşturmanın gizliliğini ihlal etmiştir, Cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyoruz"

ESKİŞEHİR - Programında, pizzasına tükürülen Hüseyin Alyüz için 'Tosuncuk' benzetmesi yaptığı öne sürülen Ece Erken için mağdur avukatı Kemal Sayılır açıklamalarda bulundu. Av. Sayılır, kuryenin pizzaya tükürmesi sonucunda açılan davadan bahseden Ece Erken'in soruşturmanın gizliliğini ihlal ettiğini söyleyerek "Cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyoruz" dedi.

Eskişehir'de geçtiğimiz 27 Mart tarihinde bir kuryenin güvenlik kameralarına yansıyan müşterisine götürdüğü pizzaya tükürme olayı ile ilgili açılan tazminat davası geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Davanın sonuçlanmasının ardından Ece Erken'in, televizyon programında konudan bahsettiği ve mağdur Hüseyin Alyüz'ü Çiftlik Bank yöneticisi gibi 'Tosuncuk'a benzettiği iddia edildi. Konu ile alakalı dava henüz yasal uzlaştırmacı da ve soruşturma aşamasındayken, tazminat davasında kararın verilmesinden sonra Ece Erken'in sabah programında durumu açıkladığı ve soruşturmanın gizliliğinin ihlal ettiği öne sürüldü.

"Ece Erken duruşmanın gizliliğini ihlal etmiştir"

Mağdur avukatı Kemal Sayılır, durum ile alakalı bir basın açıklaması yaparak, Ece Erken hakkında Cumhuriyet savcılarını göreve davet etti. Sayılır, "Yaklaşık 1 yıl kadar önce müvekkilimin vermiş olduğu pizzası, kendince intikam almak isteyen bir kurye tarafından tükürülerek servis edilmiştir. Müvekkilim bunu habersizce tüketmiş ve bunun akabinde bizim öğrenmemiz üzerine ilgili kişiler hakkında yasal işlemler, cezai ve hukuki işlemler başlatılmıştı. Buna karşılık olarak karşı tarafın da müvekkilim hakkında şikayetleri olmuştu. Bunlar takipsizlikle sonuçlandı ve kesinleşti. Bu olaylar çıktığı zaman müvekkilime şantaj ve dolandırıcılıkla suçlayan kişilerin akabinde sabah programı sunucusu olan Ece Erken, kendisinin sunmuş olduğu bir programda müvekkilim hakkında Çiftlik Bank yöneticisi gibi 'Tosuncuk' diyerek her ne kadar kesinleşmiş bir ceza olmasa da halkın içerisinde, kamuoyunda dolandırıcı olarak bilinen Çiftlik Bank yöneticisi Mehmet Aydın'a benzeterek dolandırıcılıkla suçlamıştı. Biz de bunun akabinde Ece Erken hakkında başvurularımızı, şikayetlerimizi yaptık. Ancak yasal uzlaştırmacıdayken, daha soruşturma aşamasındayken Ece Erken'in bizim tazminat davamızın kesinleşmesinden, daha doğrusu kararın verilmesinden sonra bir basın açıklaması yaparak, sabah programında bu durumu açıklamış ve soruşturmanın gizliliğini ihlal etmiştir. Kendisinin bir daha böyle bir açıklama yapmayacağını düşünüyoruz ve Cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyoruz" dedi.

"Ceza davamız devam ediyor"

Ece Erken'in Hüseyin Alyüz hakkında, "Hüseyincim, artık tazminat davasında kazandığınız 4 bin TL'yi güle güle harcarsın" ifadelerini kullandığını söyleyen Av. Sayılır, "İhlal kısmında uzlaşma bedeli olan rakamı söylemiş ve müvekkilime hitaben, "Hüseyincim artık tazminat davasında kazandığınız 4 bin TL'yi güle güle harcarsın. Bizim bir kelimemizin değeri 10 bin liraymış. Bizden 20 bin lira isterken iyiydi" tarzında bir beyanda bulundu. Bu kazandığımız tazminat bedeli tabi ki daha kesinleşmiş bir karar değil. Taraflar olarak istinaf yoluna gidilecektir diye tahmin ediyoruz. İstinaf mahkemesinin vermiş olduğu karar neticesinde kesinleşecek veya yeniden yargılama yapılmış olacak. Ceza davamız hali hazırda devam ediyor. Karşı taraf olan bu kurye hakkında mala zarar verme ve besin bozma suçlamalarından ceza davası açılmıştı. Tabi ki mala zarar verme yönünden müşteki olan franchise şirket şikayetinden vazgeçti. O konuda bir ceza verilmeyecektir diye tahmin ediyoruz, ancak bizim şikayetimiz devam ettiğinden dolayı yargılama devam edecek" dedi.

Ece Erken\'e \'Gizlilik\' Şoku...erken\'in Pizzasına Tükürülen Hüseyin Alyüz İçin \'Tosuncuk\' Benzetmesi...
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ece Erken'e 'Gizlilik' Şoku...erken'in Pizzasına Tükürülen Hüseyin Alyüz İçin 'Tosuncuk' Benzetmesi... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.

  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi
    01:53 THY Cenevre Müdürlüğü İftar Programı Düzenledi

    Türk Hava Yolları (THY) Cenevre Müdürlüğü, iftar programı düzenledi. Programa, Türkiye'nin BM Cenevre Ofisi Nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Güven Begeç, BM Cenevre Ofisi Medeniyetler İttifakı Özel Temsilcisi Büyükelçi Hakan Kıvanç ve diğer davetliler katıldı. Başkonsolos İpek Zeytinoğlu Özkan, Türkiye'nin deprem bölgelerine yapılan yardımları hatırlatarak, asrın felaketinin üstesinden geleceklerini belirtti. İsrail'in saldırıları altındaki Gazze'ye yapılan yardımlar da konuşuldu.

  • Ankara'da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada
    01:46 Ankara'da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada

    Ankara'nın Pursaklar ilçesinde tali yoldan caddeye çıkan çimento tankeri kontrolden çıktı. Devrilerek yokuş aşağı kayan tankerin görüntüsü anbean kameraya yansıdı. Kaza neticesinde şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.

  • Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
    01:42 Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü

    Avcılar'da yaşanan olayda, Vehbi Yıldız adlı şahıs, 3 çocuğunun annesi olan eşi Serap Yıldız'ı bilinmeyen bir nedenle silahla vurarak öldürdü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Vehbi Yıldız'ın eylemi sonrası olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ancak Serap Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından yapılan incelemelerin ardından Serap Yıldız'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti
    01:33 Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti

    DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti. Babacan, partililer tarafından karşılandı ve partisinin Karlıova Belediye Başkan adayı İlyas Bingöl'e destek istedi. Babacan, Türkiye'deki sorunlarla ilgili hazırladıkları ansiklopediyi ve DEVA belediyeciliği ahlaki kural bildirgesini anlattı.


Advertisement