Ece Erken'i istifa ettiği Söylemezsem Olmaz'a Seda Akgül ve Seren Serengil getirildi - Son Dakika
Magazin

Ece Erken'i istifa ettiği Söylemezsem Olmaz'a Seda Akgül ve Seren Serengil getirildi

Yasak aşk yaşadığı sevgilisine ait araçlara zarar verdiği görüntüler ortaya çıkan Ece Erken sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programından istifa etti. Erken'in yerine ise Seda Akgül ve Seren Serengil getirildi.

16.03.2020 10:40  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sunucu Ece Erken, evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başladı. Erken, geçtiğimiz günlerde sevgilisine ait eve giderek arabalarının dikiz aynalarını parçaladı. Bu görüntülerin ortaya çıkmasıyla gündem olan Erken, işinden istifa etti. Erken'in yerine gelen isimler ise belli oldu.

ECE İSTİFA ETTİ

Uzun bir süredir Bircan Bali ile Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programda sunuculuk yapan Ece Erken, özel hayatıyla gündem gelmesinin ardından işinden istifa etti. Ekranlarda olmak istemeyen Erken, "Allah çok büyük, gerçeklerin ortaya çıkacağını biliyorum. Hiç lafı uzatmayacağım; istifa etmem de istenmedi, şimdi siz öyle söylersiniz. Gerçekten tatile ihtiyacım var, yoruldum. Ben bir mücadele içerisinde değildim. Ben 3. şahıs hiçbir zaman olmadım. Tatile gidip kafayı dinleyeceğim" diyerek işini bıraktı.

Ece Erken'i istifa ettiği Söylemezsem Olmaz'a <a class='keyword-sd' href='/seda-akgul/' title='Seda Akgül'>Seda Akgül</a> ve <a class='keyword-sd' href='/seren-serengil/' title='Seren Serengil'>Seren Serengil</a> getirildi

ECE GİTTİ SEREN VE SEDA GELDİ

Ece Erken'in istifa etmesiyle programda tek başına kalan Bircan Bali'ye ise Seren Serengil ve Seda Akgül eşlik edecek. Ekranların yeni üçlüsü, bugün ilk programlarını yaptı. Programın açılışını ise Seren Serengil yaptı.

Ece Erken'i istifa ettiği Söylemezsem Olmaz'a Seda Akgül ve Seren Serengil getirildi

NE OLMUŞTU?

Ece Erken, Fikret Orman'ın başkanlık döneminde Beşiktaş Spor Kulübü'nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğini yapan evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla aşk yaşamaya başladı. İlişkisini itiraf eden Ece, sevgilisinin 9 ay önce boşanma kararı aldığını ve eşiyle ayrı evlerde yaşamaya başladığını söyledi. Ancak Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 15 yıldır evli olduğu Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun yaklaşık 4 ay önce Instagram hesabından eşiyle sarmaş dolaş fotoğraflarını paylaştığı ortaya çıktı. İlişkisiyle gündemden düşmeyen Ece Erken'in son olarak sevgilisine ait olan araçların dikiz aynalarını kırdığı görüntüler sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Erken'in araçlara zarar verdiği videoları Instagram hesabından paylaşan Benan Mahmutyazıcıoğlu, Erken hakkında tedbir kararı aldırdı. Bu görüntülerin basın sızmasıyla açıklama yapanŞafak Mahmutyazıcıoğlu, Erken'i savundu. Kısa sürede tepki çeken Erken ise çalıştığı Beyaz TV'den istifa etti.

Ece Erken\'i istifa ettiği Söylemezsem Olmaz\'a Seda Akgül ve Seren Serengil getirildi

Son Dakika Magazin Ece Erken'i istifa ettiği Söylemezsem Olmaz'a Seda Akgül ve Seren Serengil getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Hüseyin: yalan yok seda akgül ve Bircan yeterdi.. seren çok gıcık 8 0 Yanıtla
  • Pınar : Bircan keşke bir sebep olsada sende istifa etsen. Seni artık hele hiç görmek istemiyoruz. Seren yakışmış evet izlenebilir artık diyeceğim ama Bircan hatun gitmeli.. 2 6 Yanıtla Tamer: seren hepsinden sevimsiz 7 0
  • Mira: Seda mı ? Bitti program 2 4 Yanıtla
  • Black: keske normal insanlari getirmeye deneseler dengesiz insanlari degil pek iyi örnek olmuyolar 5 0 Yanıtla
  • GS Lİ: Bircan fahşisi bunlarıda yer 2 3 Yanıtla Eda: İfaden suc haberin var degil mi? 1 1
  • Tufan: Bircan tencere dibi kara bunların ece den farkı var mı 3 0 Yanıtla
  • Gül: Biri birinden beter gereksiz yaratiklar 2 0 Yanıtla
  • Feryal: Yeri dolduramıyacak biri değildiki, biri gider diğeri gelir... 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement