Ece Erken'in arabasını parçaladığı sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu sessizliğini bozdu - Son Dakika
Magazin

Ece Erken'in arabasını parçaladığı sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu sessizliğini bozdu

Ünlü sunucu Ece Erken, geçtiğimiz akşam evli olan sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evine giderek arabalarına zarar verdi. Mahmutyazıcıoğlu, bugün telefonla bağlandığı canlı yayında tepkilerin odağında olan sevgilisine sahip çıktı.

13.03.2020 15:48  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir çocuk annesi Ece Erken, evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz günlerde yaşadığı bir olaya sinirlenen Erken, sevgilisine ait olan araçların dikiz aynalarını parçaladı. Kısa sürede olayın görüntülerinin yayılmasıyla eleştirilen Erken, bugün sunuculuk yaptığı kanaldan istifa etti. Mahmutyazıcıoğlu ise konu hakkında sessizliğini bozdu.

"BİZ İLİŞKİ YAŞIYORUZ, BEDELİ VARSA ÖDEMEYE RAZIYIM"

Ece Erken'in sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, canlı yayında şunları söyledi: "Bu bir gönül ilişkisi, kimseye yakalandığım, ettiğim yok bir ilişki yaşıyoruz bunun bir bedeli varsa ödemeye razıyım suçluysam üstlenirim pişman değilim arkasındayım. Kimi ne ilgilendiriyor."

"ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM CANI SAĞ OLSUN"

"Ben muhattabına (Benan Mahmutyazıcıoğlu) bunu söyledim saklamadım. Bir dava var devam ediyor. Görüntüler eski, yeni bir görüntü değil. Arabalar benim, çocukça yaşanan bir sinir olayı biz beraber izleyip güldük. Ben çok çok özür dilerim ben kimse zarar görsün istemiyorum. Ama neticede bu kimsenin hakim olamadığı gönül. Görüntüler çocukça bir sinir anı. Ben şikayetçi değilim canı sağ olsun. Bir suçlu varsa aranacak o suçlu benim. Muhattabıma açıklamamı yaptım, dava devam ediyor. Ben iki tane kız çocuk babasıyım Ece de anne, öyle bir insan değil, gerçek bu değil. Saygı duyulup susulmasını istiyorum, susmayan herkesin karşısındayım.

Eleştirebilirler ama hakaret, linç bunlar doğru değil duramıyorum artık. Artık buna dur demek istiyorum. Kim ne diyorsa desin bu iki insan arasında bir ilişki 3. bir kişi ile alakası yok. Ben karar verdim bir yola çıktım 3. kişi ile bir alakası yok. Hiç kimse istemeden yuvasını bozdurmaz öyle bir dünya yok. Artık lütfen herkes saygı duysun.''

Ece Erken'in arabasını parçaladığı sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu sessizliğini bozdu

"GÜNAH KEÇİSİ ARANIYORSA SUÇLUSU BENİM"

"Hadi gebertelim Ece'yi, Şafak'ı o ölsün bu bitsin bırakın ya varsa bir suçumuz, mahkeme var çekeriz cezamızı. Varsa bir günah keçisi, illa aranıyorsa burada suçlu benim. Ben çocuklarımın üzülmesini kırılmasını istemiyorum. Bunun mesulu benim. Ben her şeye razıyım. Diyelim ki hata ettik bu mudur bedeli? Bedeli neyse ben ödeyeceğim. Ben çıkıp bir yerde yakalanmadım. Benim bir tane muhattabım var ben ona söyledim kimseye hesap vermek zorunda değilim. Kimse beni kandırmış değil. Ece'ye prim için saldırıyorlar. Bu eski bir görüntü dün olup bugün çıktı değil. Alınmış güvenlik kamerasından gülüp geçtiğim bir şey bu. Bu saatten sonra susmayan kötüdür gaddardır. Bundan sonra bununla ilgili konuşan kötü niyetlidir. Hata da ettiysem ben bedeline razıyım. Bırakın insanları herkes kendi hayatına baksın. Bu işin arkasındayım."

ECE İSTİFA ETTİ

Görüntülerin basına sızmasıyla tepkilerin odağında olan Ece Erken ise bugün Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun açıklamalarının ardından "Psikolojim el vermiyor. Araba Şafak'ın ben açıklama yapmayacağım bundan sonra konuşanlar kötü niyetlidir. Çok düşman ediniyoruz. Bu program beni çok yordu" diyerek istifa ettiğini söyledi.

Ece Erken'in arabasını parçaladığı sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu sessizliğini bozdu

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz haftalarda Şafak Mahmutyazcıoğlu ile ilişkisini itiraf eden Ece, sevgilisinin 9 ay önce boşanma kararı aldığını ve eşiyle ayrı evlerde yaşamaya başladığını söyledi. Ancak Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun 15 yıldır evli olduğu Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun yaklaşık 4 ay önce Instagram hesabından eşiyle sarmaş dolaş fotoğraflarını paylaştığı ortaya çıktı. İlişkisiyle gündemden düşmeyen Ece Erken'in son olarak sevgilisine ait olan araçların dikiz aynalarını kırdığı görüntüler sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Erken'in araçlara zarar verdiği videoları Instagram hesabından paylaşan Benan Mahmutyazıcıoğlu, Erken hakkında tedbir kararı aldırdı.

Ece Erken\'in arabasını parçaladığı sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu sessizliğini bozdu

Son Dakika Magazin Ece Erken'in arabasını parçaladığı sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu sessizliğini bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (70)

  • VATAN: BUNLAR İNSANLIĞIN YÜZ KARASI UTANMADAN BİRDE KONUŞUYORLAR TÜRK AİLE YAPISINI VE BAZI OLAYLARIN BAŞ AKTÖRLERİ İŞDE BUNLAR GİBİ KİŞİLER. 38 0 Yanıtla
  • ömer: helal olsun harbi delikanlı adammış. 4 27 Yanıtla MİLLİYETÇİ: KARISINI ÇOCUĞUNU BIRAKAN DELİKANLI OLUYOR ÖYLEMİ HADİ ORADAN 29 0 ada: heee tam delikanlı heee 10 4 suat doğan: evdekini ortada bırakan mı delikanlı 1 0
  • 77: İki tane kız çocuğun var ama annelerini alenen aldatıyorsun,onlar bu yaşta bu travmayı nasıl atlatsınlar nasıl erkeklere güvensinler. Babalık hatta erkeklik bu değil 28 0 Yanıtla 77: O zaman boşansın öyle yaşasın yaşayacağını bunların yaptığı rezaletten başka bir şey değil 0 0 Adını Yaz: çocuklar üzerinden babaya vurmak hiç adil değil. çocukların annesiyle kimbilir ne sorunlar yaşadı ki. adam bütün cezaya razıyım diyor. 0 0
  • Bööö: Bu adam nasıl avukat olmuşş..pess..iki kelimeyi bir araya getiremiyor... 13 0 Yanıtla
  • MERT: BU YAPILANLAR NE KADAR YASAL. TV LERDE BU KADAR BOY GÖSTERMELER NE KADAR DOĞRU? ADLİ MERCİLER TOPLUMA ÖRNEK OLMAYAN BU DAVRANIŞLAR HAKKINDA BİR İŞLEM YAPMACAK MI? BİZİM GELENEKLERİMİZE ÖRFÜME UYGUNMU? GENÇ NESİLE KÖTÜ ÖRNEKLER BUNLAR. TERBİYE SIFIR YERLERDE GEZİYOR ÜLKEMDE. 12 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.


Advertisement