Ece'nin Konukları - Son Dakika
Güncel

Ece'nin Konukları

Ece\'nin Konukları

Ece'nin Konukları'na katılan sunucu Asuman Krause, canlı yayında samimi açıklamalarda bulundu.

28.02.2012 13:21  Güncelleme: 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CINE5 ekranlarında Ece Vahapoğlu'nun sunduğu " Ece'nin konuklarına katılan sunucu Asuman Krause, canlı yayında samimi açıklamalar yaptı.

Sezen Aksu taklidi yapabiliyorsam; şarkı da söyleyebilirim ….

Mankenlikten sonra sunuculukta da başarılı bir performans sergileyen Asuman Krause Ece Vahapoğlu'nun şarkıcılık günlerini hatırlatması üzerine müziğe başlama serüvenini de paylaşan Asuman Krause o dönemde çok fazla manken-şarkıcı albüm çıkarttığı için bir ön yargı olduğunu, bu nedenle ilk albümünü isimsiz yayınlamayı tercih ettiğini, dinleyen radyo programcılarının da ilk şarkısını çok beğendiğini söyledi. Sesi için kısa bir eğitim aldığını söyleyen Krause, "Yıllarca Sezen Aksu taklidi yaptım, sesimi istediğim gibi değiştirebiliyorum, onun düzeyine erişemesem de şarkı söyleyebildiğimi düşünüyorum. Şimdi taklit yapan birçok arkadaş da şarkı söylüyor. Herkes şarkı söyleyebilir iyi ya da kötü." Şeklinde cevapladı

"Çok çocuklu bir ailem olsun istiyorum"

Ece Vahapoğlu'nun ilişkilerle ilgili sorusuna; her zaman şeffaf, içi dışı bir olduğunu söyleyen güzel sunucu, evlenince de eşiyle hayatın yükünü ortak paylaşmaktan yana . Yaşlılığında çok çocuklu büyük bir aileye sahip olmayı ve onlarla ilgilenmeyi isteyen Asuman Krause, hayallerini gerçekleştirmek için henüz geç olmadığını düşünüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ece'nin Konukları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement