Ecem Balcı'nın katil zanlısının ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası onandı - Son Dakika
3.Sayfa

Ecem Balcı'nın katil zanlısının ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası onandı

Ecem Balcı\'nın katil zanlısının ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası onandı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde öldürülerek ormanlık alana gömülen 17 yaşındaki Ecem Balcı'nın katili olarak yargılanan Süleyman Kara (46) için verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, Sakarya Bölge İdare Mahkemesince onandı.

19.06.2020 15:21  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde öldürülerek ormanlık alana gömülen 17 yaşındaki Ecem Balcı'nın katili olarak yargılanan Süleyman Kara (46) için verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, Sakarya Bölge İdare Mahkemesince onandı.

5 Ocak 2018 tarihinde Ecem Balcı'nın (17) ortadan kaybolmasının ardından annesi Esra Ercömert de intihar etmişti. Polis ekipleri tarafından soruşturma derinleştirilirken, ekipler, yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından Ecem'in annesinin arkadaşı olan Süleyman K. ve akrabalarını gözaltına aldı. Süleyman K.'nin emniyette verdiği ifadesinde Ecem'in gömülü olduğu yeri itiraf etmesinin ardından, Ecem'in cesedi ormanlık alanda gömülü halde bulundu. Cesedin bulunmasının ardından Süleyman K., Ecem'i öldürüp gömdüğünü itiraf ettikten sonra, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 19 Kasım 2019 günü görülen duruşmada karar çıktı. Kararda, sanık Süleyman K. ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırıldı. Kara'nın avukatının itirazı üzerine dosya, bir üst mahkemeye gönderildi. Sakarya Bölge İdare Mahkemesi, verilen cezayı onadı.

"Yargıtay yolu açıldı"

Konuyla ilgili Balcı ailesinin avukatı Aslıhan Şen, "İstinaf mahkemesi yerel mahkemenin kararını olduğu gibi onadı. Şu an Yargıtay yolu açıldı. Karşı taraf temyiz ederse ceza Yargıtay'ın kararından sonra kesinleşecek. Olumlu bir karar oldu" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ecem Balcı'nın katil zanlısının ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası onandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı
    17:32 Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı

    Osmancık ilçesinde D-100, E-80 Karayolu kenarındaki aydınlatma lambası aniden alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.


Advertisement