İstismara Uğradığını Söyleyen Survivor Yarışmacısı Ecem Karaağaç'tan İlk Açıklama: Olayın Aslı Bu Değil Mağdur Edildim - Son Dakika
Magazin

İstismara Uğradığını Söyleyen Survivor Yarışmacısı Ecem Karaağaç'tan İlk Açıklama: Olayın Aslı Bu Değil Mağdur Edildim

Survivor yarışmacısı Ecem Karaağaç, yarışma öncesi kendisine enerji yüklemesini yaparak birinci yapacağını söyleyen kişi tarafından defalarca istismara uğradığını söyledi. Gözyaşlarına hakim olmayan Karaağaç, "Mağdur edildim" dedi.

21.03.2019 12:04  Güncelleme: 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Survivor yarışmacısı Ecem Karaağaç, yarışma öncesi kendisine enerji yüklemesini yaparak birinci yapacağını söyleyen kişi tarafından defalarca istismara uğradığını söyledi. Yarışmanın başlarında adaya veda eden isim, kendisine istismarda bulunan kişiyi savcılığa şikayet etti.

Hakkında çıkan haberlerden sonra 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Ecem Karaağaç, gözyaşlarına hakim olamayarak "Mağdur edildim" dedi.

"MAĞDUR EDİLDİM"

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak açıklama yapan Karaağaç, şöyle konuştu: "Çok ciddi şekilde mağdur edildim haberlere çok üzüldüm. Ben hakkımı aramak için savcılığa başvurdum bunun magazin haberi olarak sunulacağını düşünmedim.

İstismara Uğradığını Söyleyen Survivor Yarışmacısı Ecem Karaağaç'tan İlk Açıklama: Olayın Aslı Bu Değil Mağdur Edildim

"OLAYIN BU KADAR BASİTE İNDİRGENMESİ BENİ YIPRATTI"

Karşı taraf şikayetimi geri çekmem için uğraşıyorum ama geri çekmeyeceğim. Eğitimli ve eğitimsiz herkes dolandırılıyor. Olay çıkan haberlerdeki gibi 2 cümle değil. Benim bir ailem ve değerlerim var bu işin bu kadar basite indirgenmesi beni çok yıprattı.

"DOLANDIRILDIM, SUİSTİMAL EDİLDİM"

Ortada çok büyük ve ağır bir suç var. Bunun bir eğlence malzemesi olarak görülmesini istemiyorum ve asla geri çekilmeyeceğim. Karşı tarafın beni tehdit etmek için yaptığı bir harekettir ben davamdan vazgeçmeyeceğim. Dolandırıldım, suistimal edildim. Tek temennim kimsenin başına böyle bir şey gelmesin.

İstismara Uğradığını Söyleyen Survivor Yarışmacısı Ecem Karaağaç'tan İlk Açıklama: Olayın Aslı Bu Değil Mağdur Edildim

"KARŞI TARAF BENİ TEHDİT ETTİ"

Konu zaten çarptırıldı. Konu asla bu şekilde değil. O kadar basit bir olay değil benim yaşadıklarım. Karşı taraf beni magazine çıkarak rezil edeceğini söyleyip tehdit etti. Beni her şekilde dolandırdı. Bu olay yakında ortaya çıkacak. Alay konusu olmak istemiyorum bunu düşmanımın dahi yaşamasını istemiyorum benim hukuka inancım tam."

İstismara Uğradığını Söyleyen Survivor Yarışmacısı Ecem Karaağaç'tan İlk Açıklama: Olayın Aslı Bu Değil Mağdur Edildim

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Konuşmakta güçlük çeken Karaağaç, kendisini savunurken gözyaşlarına hakim olamadı. Karaağaç, sözlerine şöyle devam etti: "'Sana enerji yükleyeceğim birinci yapacağım' diye bir cümle zaten yok. Ben bu olayı 2 senedir yaşıyorum. İnsanlar o kadar acımasız ki okumak bile istemiyorum. Bu insanlar nelerin yaşandığı bilmeden beni yargılayamaz. Onlarında çolukları çocukları olacak inşallah kimsenin başına gelmez."

NE OLMUŞTU?

Survivor yarışmasına katılacağını sosyal medya üzerinden ilan eden Ecem Karaağaç'a bir takipçisi, "Sana enerji lazım. Tanıdığım biri var, sana enerji yüklerse birinci olursun" diye mesaj attı. Karaağaç, teklifi kabul edip kendisine tavsiye edilen kişiyle buluştu.

Sözde uzman kişi, enerji verme vaadiyle Ecem'le defalarca birlikte oldu. Yarışmaya katılan ve kısa süre sonra elenen Ecem Karaağaç, kandırıldığını anlayınca İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. İstismar edildiğini söyleyen Ecem Karaağaç, o şahsın cezalandırılmasını istedi.

İstismara Uğradığını Söyleyen Survivor Yarışmacısı Ecem Karaağaç\'tan İlk Açıklama: Olayın Aslı Bu Değil Mağdur Edildim

Son Dakika Magazin İstismara Uğradığını Söyleyen Survivor Yarışmacısı Ecem Karaağaç'tan İlk Açıklama: Olayın Aslı Bu Değil Mağdur Edildim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • hasan: kızım 1 senedir aklın nerdeydi ama aklın olsaydı bunlara inanmazdın gündemi boşa meşgül etme reklam için yapılan şeylere bak bunları reklam yaptırmayın bu şalaga 20 0 Yanıtla
  • Çamlıca: Mal değneği 16 2 Yanıtla
  • mehmet çelik: ya ecem sen hangi yılda yaşıyorsun senin yaptıgını beyin özürlü olan insan bile yapmaz adam beni kandırdı diyorsun sen salak mısın adamın altına aylarca yat elenince beni kandırdılar salak 16 0 Yanıtla
  • Can: EĞER TEDAVİ ESNASINDA USLU DURMADIYSAN ENERJİ YÜKLENEMEMİŞ OLABİLİR ECEM HNM 16 0 Yanıtla
  • Bas : Adam basmış oda tadını çıkarmış 12 1 Yanıtla
  • Ssss: Adama defalarca vermişsin bir de mal gibi mağdur edildim diyon malmısın nesin GERİZEKALI 12 0 Yanıtla
  • gel gör: bi de Ali dayın yüklese sana her dallll da birinci olursun bak.. 12 0 Yanıtla
  • Şevki basmaci: Adama isteyip olmuşsun oda mutlu etmiş daha ne şikayeti 12 0 Yanıtla
  • aysee: bunlar hep inançsızlıktan.. evlatlarınızı ahlaklı, edepli, dinine bağlı yetiştirin.. sonra ortaya böyle trajikomik vakalar çıkmasın 4 6 Yanıtla
  • ebru : insan birinci olucam diye adamla beraber olmak ne demek abi sen sahtekarlikla namussuzlukla baskasinin hakkini cal birde magdurmus 9 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement