Ecem Uzgör: Nicolas Cage'e Benziyorum - Son Dakika
Magazin

Ecem Uzgör: Nicolas Cage'e Benziyorum

Katıldığı yarışma sonrası Türkiye'de sosyal medya fenomeni olan Ecem Uzgör, hakkında yapılan yorumlara yanıt verirken, "Kaşımı ve gözümü Nicolas Cage'e benzetiyorum" dedi.

20.09.2016 11:59  Güncelleme: 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ecem Uzgör, Türkiye'yi temsil ettiği ve Almanya'da düzenlenen güzellik yarışmasıyla adeta sosyal medyaya damga vurdu.

HAKKINDAKİ ELEŞTİRİLERE YANIT VERDİ

Uzgör'ün çirkin olduğu hakkında yapılan paylaşımların ayyuka çıkmasının ardından sessizliğini bozan 25 yaşındaki Ecem Uzgör, Renkli Sayfalar programına konuk oldu ve hakkındaki eleştirilere yanıt verdi.

Ecem Uzgör'ün açıklamalarından satırbaşları;

"Ben bu yarışma için çok uğraştım, onun dışında hiçbir şey umurumda değil. Yorumları ailemle birlikte okuyup güldüm. Sadece hakaret sınırına ulaşanlardan rahatsız oldum.


"DAHA ÖNCE DE YARIŞMAYA KATILDIM"

Bu kadar çok konuşulmama çok şaşırdım. Forum sitelerinde çok fazla paylaşıldığı için olay bu kadar patladı. Ben daha çok müziğimle medyada görülmek isterim. Daha önce de bir yarışmaya katıldım. Orada da ilk 15'e girdim. Hiç bu kadar olay olmadı.

"SADECE YÜZ GÜZELLİĞİNE BAKILMIYOR"

Diğer ülkelerin temsilcisi olan arkadaşlarım beni aradı. Onlar beni haberdar ettiler. Şu an Top Model'in birincisinden daha çok konuşuluyorum. Bu bir Top Model yarışması. Sadece güzelliği içermiyor. Yaşam şeklinizden tutun, kaç dil bildiğinize kadar her şey önemli bu yarışmada. Sadece yüz güzelliğine bakılmıyor. Nicolas Cage'e benzetilmekten gurur duyarım. Dünyaca ünlü çok başarılı bir aktör. Kaşımızın, gözümüzün benzediğini düşünüyorum.


"ERKEK ARKADAŞIM İNGİLİZ"

Erkek arkadaşım İngiliz. Çok tepki vermedi. Bir bakıma sevindi. Hal böyle olunca müziğimle insanlara ulaşabileceğimi düşündü."



Ecem Uzgör: Nicolas Cage\'e Benziyorum

Son Dakika Magazin Ecem Uzgör: Nicolas Cage'e Benziyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement