Eczane Vitrinine Tam 1 Sene Arayla İkinci Kez Otomobil Daldı - Son Dakika
3. Sayfa

Eczane Vitrinine Tam 1 Sene Arayla İkinci Kez Otomobil Daldı

Antalya'da kontrolden çıkan cip bir eczaneye daldı. Maddi hasar olan eczaneye, tam bir sene önce aynı gün bir başka otomobilin girdiği ortaya çıktı.

06.12.2017 11:55  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde cipin çarptığı otomobil kontrolden çıkarak eczaneye girdi. Geçtiğimiz yıl da aynı gün, aynı model, aynı marka bir otomobilin eczaneye girdiği öğrenildi.

ECZANEDE MADDİ HASAR OLUŞTU

Ayhan Korucu'nun kullandığı otomobile, Atatürk Caddesi'ne ters yönden çıkan Tahsin İmri'nin kullandığı cip çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil cadde üzerinde bulunan bir eczanenin vitrininden içeri girerek durabildi. Kazada, kimse yaralanmazken, eczanede ve araçlarda maddi hasar oluştu.Geçtiğimiz yıl da aynı günde aynı model, aynı marka, bir otomobilin eczaneye girdiği öğrenildi.

Eczane Vitrinine Tam 1 Sene Arayla İkinci Kez Otomobil Daldı
1 SENE ÖNCE DE AYNI OLAY YAŞANMIŞTI

Aynı eczaneye 8 Aralık 2016 tarihinde de kazaya karışan bir otomobil girmişti. Aşağı Pazarcı Mahallesi 1041 sokaktan ters yönden gelmekte olan İbrahim E.G'nin kullandığı otomobil ile Zühal E.Y'nin kullandığı otomobilin çarpıştığı kazada Zülal E.Y'nin kullandığı otomobil eczanenin vitrininden içeri girmiş, bu kazada da yaralanan olmamıştı.

Eczane Vitrinine Tam 1 Sene Arayla İkinci Kez Otomobil Daldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Eczane Vitrinine Tam 1 Sene Arayla İkinci Kez Otomobil Daldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement