Eda Taşpınar, bol dekolteli fotoğrafı ile 40. yaş gününü kutladı - Son Dakika
Magazin

Eda Taşpınar, bol dekolteli fotoğrafı ile 40. yaş gününü kutladı

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, 40. yaş gününü Instagram'dan paylaştığı bol dekolteli iki fotoğraf ile kutladı. Taşpınar mesajında, "40 oldum ve kendimi harika hissediyorum" notunu paylaştı. Sosyetik güzelin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

01.05.2020 20:52  Güncelleme: 08:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

40 yaşını kutlayan sosyetik güzel Eda Taşpınar karantina günlerinde paylaştığı fotoğraflarla adından sıkça söz ettiriyor. Koronavirüsten korunmak için günlerdir ev karantinasında olan Eda Taşpınar 40 yaşını kutladığı yeni paylaşımıyla binlerce beğeni aldı.

40. YAŞINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Sosyetik güzel Eda Taşpınar'dan, 40. yaş günü paylaşımında kırmızı bir elbisesiyle ilginç iki fotoğraf paylaştı. Taşpınar bol dekolteli paylaşımında "40 oldum ve kendimi harika hissediyorum." dedi. Güneşlenmekten asla vazgeçmeyen Taşpınar'ın paylaşımına dakikalar içinde binlerce beğeni geldi.

Eda Taşpınar'dan 40. yaş gününü iki fotoğraf ile kutladı, paylaşımına beğeni yağdı

Geçtiğimiz günlerde havlusunu serip kendi güneş yağlarını da sürerek evinin çatısında güneşlenirken böyle poz vermişti.

Eda Taşpınar'dan 40. yaş gününü iki fotoğraf ile kutladı, paylaşımına beğeni yağdı

EDA TAŞPINAR KİMDİR?

1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Çocukluğu Moda Deniz Kulübü'nde geçti. 11 yaşındayken ailesiyle birlikte Miami'ye yerleştiler. Boca Raton'da 2 yıl okuduktan sonra Türkiye'ye geldi ve Robert Kolej'de eğitimine devam etti, son senesinde ayrıldı. London College of Fashion'da bir yıl eğitim aldıktan sonra Londra'da Central School of St.Martins'de de moda eğitimi aldı. Okul bitince bir sene daha kalıp İstanbul'a döndü.

Türkiye'nin ilk Türk heykelcisi ve Atatürk'ün heykeltıraşı Kenan Yontunç,Eda Taşpınar'ın dedesidir. Londra'da Central School of St. Martins'de okurken dünyaca ünlü birçok markada çalıştı. Moda haftalarında backstagelerde çalıştı, tanınmış moda editörlerine asistanlık yaptı. Eğitimini tamamladıktan sonra ayakkabı ve çanta tasarladı.

Eda Taşpınar'dan 40. yaş gününü iki fotoğraf ile kutladı, paylaşımına beğeni yağdı
Eda Taşpınar, bol dekolteli fotoğrafı ile 40. yaş gününü kutladı

Son Dakika Magazin Eda Taşpınar, bol dekolteli fotoğrafı ile 40. yaş gününü kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • ZİYAA: Bu kadın giyinik gezmez mi hiç la? 14 0 Yanıtla Öhö öhö: Ziyaa ve Avni ne kadan benziyo la-:) kardesmiler la? 2 3
  • Remziye: Tam benimle yaşıt güzel yaş 9 4 Yanıtla fotofobiş: remziye bende 40lığım naber 0 0
  • Ceren: 40 oldud ne oldu bi çocuk bile doğuramadı bir aile kuramadı tek tabanca yazık 5 6 Yanıtla Hatunkisi : Oğlun varsa al sevap olur 4 2 Komedi: Sana mı kaldı derdi güldürdün bizi kıskanç 0 0
  • Nüfus dairesi: Ya kirkmis biraz daha kuculteydin çekirge yiye yiye çinliler gibi kendini minyon sanıyor bacım küçülmüş cebime girmiş 10 0 Yanıtla
  • Salih : mutlu gibi görünen mutsuz tipler 10 0 Yanıtla
  • Dul pelinsu : Açımmmm aççççççççç 6 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement