Edebiyat Günleri Sona Erdi - Son Dakika
Kültür Sanat

Edebiyat Günleri Sona Erdi

Edebiyat Günleri Sona Erdi

Seferihisar Belediyesinin düzenlediği 'Edebiyat Günleri' Serra Yılmaz'ın şiirleri ve Mehtap Meral'in şarkıları ile tamamlandı.

01.07.2013 16:50  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin 'İlk Sakin Şehri' ilan edilen Seferihisar'da 22-28 Haziran tarihleri arasında düzenlenen ve birbirinden ünlü yazar-şairlerin katıldığı Edebiyat Günleri final gecesiyle sona erdi. Yazar Latife Tekin'in Akarca Teos Ormancı Kampı'nda gerçekleştirdiği atölye çalışmasıyla başlayan son gün etkinlikleri, Sığacık Kaleiçi'nde şiir gecesiyle noktalandı. Şiir gecesinde Türk Sineması'nın yetiştirdiği, birçok filmde rol alan Serra Yılmaz da katıldı. Halkın büyük ilgi gösterdiği gecede, Serra Yılmaz Türk Edebiyatı'ndan hayatta olmayan ünlü şairlerin şiirlerini okudu. Yılmaz'ın ardından Mehtap Meral ve Grup Trio Kaleiçi'ni dolduranlara konser verdi.

Seferihisar Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, edebiyatla dolu muhteşem bir hafta geçirdiklerini, önümüzdeki yıllarda buluşmayı tekrar yapmak istediklerini belirtirken sanatçılara çiçek vererek teşekkür etti. Başkan Soyer organizasyonu birlikte gerçekleştirdikleri yazarlar Neslihan Acu ve Gülşah Elikbank'a da ayrıca teşekkür etti.

Bir hafta süren Seferihisar Edebiyat Günleri'nde Türk Edebiyatı'nın önemli isimleri Murathan Mungan, Pınar Kür, Bejan Matur, Mario Levi, Murat Gülsoy- Ayfer Tunç, İnci Aral, Buket Uzuner, Gülşah Elikbank-Neslihan Acu, Latife Tekin'le Hüsnü Arkan, Cezmi Ersöz, Haluk Şahin- Orhan Alkaya, Mehmet Yaşın-Gonca Özmen, Küçük İskender, Mehtap Meral ve Serra Yılmaz yer aldı.

Kaynak: Star

Son Dakika Kültür Sanat Edebiyat Günleri Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement