Edebiyatın 90 Yaşındaki Delikanlısına Saygı - Son Dakika
Güncel

Edebiyatın 90 Yaşındaki Delikanlısına Saygı

Edebiyatın 90 Yaşındaki Delikanlısına Saygı

"Ustalara Saygı" toplantıları, 4 Mart'ta geleneksel Dünya Kadınlar Günü etkinliği "Çağdaş Kibeleler" ile devam edecek.

20.02.2013 15:37  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Ustalara Saygı" toplantılarının 25 Şubat'taki konuğu Hıfzı Topuz...

Etkinlik: Ustalara Saygı Toplantısı – Hıfzı Topuz

Tarih: 25 Şubat Pazartesi

Yer: Melih Cevdet Anday Sahnesi- Akatlar Kültür Merkezi

Saat: 20.00

Türü: Ücretsiz

Beşiktaş Belediyesi'nin sekiz sezondur düzenlediği "Ustalara Saygı" toplantıları, 25 Şubat Pazartesi akşamı, basın ve edebiyatımızın çınarlarından Hıfzı Topuz için gerçekleştirilecek. Nâzım Hikmet Vakfı'nın katkılarıyla Faruk Şüyün tarafından hazırlanan etkinlik, saat 20.00'den itibaren Akatlar Kültür Merkezi'nde izlenebilecek.

Sunuculuğunu Tuna Egemen'in üstleneceği etkinlikte, 1947'de girdiği basın camiasına çeşitli unvanlarla yıllarca hizmet veren, yurtdışında yaptığı çalışmalarla ülkemizin Batı'ya dönük yüzlerinden biri olan, son dönemlerde ürettiği kitaplarla da edebiyatseverlerin beğenisini toplayan Hıfzı Topuz'u dostları seyircilere yakından tanıtacak.

Hıfzı Topuz için hazırlanan "Ustalara Saygı" toplantısına; Aysel Aziz, Dilek Özkan, Doğan Cüceloğlu, Erdoğan Teziç, Hayrettin Karaca, İlhan Gülek, Kıymet Coşkun, Meltem Sarıyer, Mustafa Mutlu, Leman Erdemli, Nâzım Alpman, Necati Zincirkıran, Neslihan Yargıcı, Oktay Ekinci, Öner Yağcı, Suat Arıkan ve Üstün Akmen konuşmacı olarak katılacaklar.

Karabey Aydoğan'ın ustanın sevdiği Nâzım Hikmet şiirlerini ve Ruhi Su türkülerini sazıyla yorumlayacağı gecede, Nâzım Alpman'ın hazırladığı Hıfzı Topuz belgeselinden de bir bölüm seyircilere sunulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Edebiyatın 90 Yaşındaki Delikanlısına Saygı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement