Eden Hazard Transfer Dedikodularına Son Noktayı Koydu: Chelsea'de Kalacağım - Son Dakika
Spor

Eden Hazard Transfer Dedikodularına Son Noktayı Koydu: Chelsea'de Kalacağım

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard, Real Mardid'e transfer olacağı haberlerini "Chelsea'de kalacağım." diyerek yalanladı.

19.08.2018 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Pfremier Lig takımlarından Chelsea'nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard, Real Madrid'e transfer olacağı iddialarına son noktayı koydu.

Chelsea'nin Arsenal'i 3-2 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Hazard, "Dünya Kupası'nın ardından transfer ile ilgili söylediklerimi unutmadım ancak şu anda bir gerçek var ki o da Chelsea'de kalacağım. Kulüp ile sözleşmem devam ediyor ve Londra'da mutluyum, bu sezon burada kalacağım, önümüzdeki sezona ise bakacağız" dedi.

"TARAFTAR İLE ARAMDA ÖZEL BİR BAĞ VAR"

Chelsea'nin kendisi ile devam etmek istemesinin kendisini onurlandırdığının da altını çizen Hazard, "İngiltere'de transfer dönemi kapandı ve Chelsea'nin beni gönderip başka bir oyuncu için arayışa girmesi zaten düşünülemez. Chelsea oyuncu satabilir ancak başka bir oyuncu ile sözleşme imzalayamaz. Bunlar gerçekler. Chelsea taraftarıyla aramda özel bir bağ var ve bu bağı Arsenal maçında da bana hissettirmeleri beni çok mutlu etti" şeklinde konuştu.

Eden Hazard Transfer Dedikodularına Son Noktayı Koydu: Chelsea\'de Kalacağım

Son Dakika Spor Eden Hazard Transfer Dedikodularına Son Noktayı Koydu: Chelsea'de Kalacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ?: Niye ozaman hep real madride gidecegim diye demecler veriyorsun. 1 1 Yanıtla
  • SUPpERSTAR EDEN HAZAR: Helal olsun boyle futbolcuya..oyun icinde kaldigi her saniye full konsantre..faydali..lider oyuncu.Ne olurdu Buzim super ligde bunun yarisi futbolcular olsaydi..yarisi yeterdi..bizdeki futbolcular..avrupanin amatorune eleniyor...yuzleri kizarmiyor...devam edip EURo para istiyor..utanmazlar 0 0 Yanıtla
  • Turp: Benim icin bi mahsuru yok.kalabilirsin 0 0 Yanıtla

Advertisement